http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύγκρουση αυτοκινήτων στο Μακροχώρι

Το πρωί της Τρίτης 21 Οκτωβρίου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο κάτω Μακροχώρι, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το περιστατικό συνέβη στον κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο του χωριού, προκαλώντας αναστάτωση σε περαστικούς και κατοίκους. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα γαλαζοπράσινο BMW συγκρούστηκε με διερχόμενο Smart. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί. Ο θόρυβος του τρακαρίσματος κινητοποίησε αμέσως καταστηματάρχες και περίοικους, οι οποίοι βγήκαν έξω να δουν τι είχε συμβεί.


Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία, η οποία διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και ρύθμισε προσωρινά την κυκλοφορία. Ευτυχώς, το περιστατικό είχε μόνο υλικές συνέπειες.

10 σχόλια:

  1. Τρέχουν στο Μακροχώρι;;; Τώρα το έμαθα...χαχαχαχα.ολοι θέλουν και από εναν δρόμο δικό τους .χώρια τα λεωφορεία και τα αστικά που ξεκινάνε και ας είσαι είδη δίπλα τους..έτσι μαγκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τσάκαλε φερε τον ελεγχο να σου βαλω ενα 10',οταν ξεκινανε αστικα κ λεωφορεια απο σταση, εχουν προτεραιοτητα,πανε θεσσαλονικη και κανε κανενα λαθος να κλεισεις αστικο που ξεκιναει απο σταση θα σου πει ο λαμαρινας σου το μυστικο.

      Διαγραφή
    2. Σιγά, θα πέσεις από τη μαγκιά.

      Διαγραφή
  2. Μάλλον κάποιος είχε γράψει στα antobloka και ήθελε να αποφύγει την. Τροχαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α! νέος ΚΟΚ! τα αστικά όταν ξεκινάν έχουν προτεραιότητα!!!! δεν το ξερα! ελλαδιστάν 2025

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν το λεωφορείο είναι σε στάση απαγορεύεται η προσπέραση του . Πάνε σε μια σχολή οδηγών να μάθεις και μετά πάρε τιμόνι !!!

      Διαγραφή
    2. Το ιδιο ισχυει κι αν δεις σχολικο λεωφορειο. Απαγορευεται να το προσπερασεις οταν ειναι σε σταση. Στην σχολη οδηγων ο ενας υποψηφιος προσπερασε σχολικο λεωφορειο που ηταν σε σταση και δεν ειδε το ενα στοπ. Η εξεταση εγινε στις εργατικες κατοικιες.

      Διαγραφή
  4. Τσακαλε είμαι ο πρώτος στα σχόλια.αυτος που είπες τσακαλο.αμα εσύ ξες να οδηγάς είσαι από αυτούς τους μπούφους που δεν ξέρουν πιο είναι το δεξί και πιο το αριστερό.προτεραιοτητα από σταματημένο που στον κόσμο έχεις δει;; ελπίζω να μην οδηγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πιο Ταλιμπάν οδηγοί είναι στο Μακροχώρι , της ανάστροφης το κάγκελο γίνετε και δεν τους νοιάζει … μόνο με μπάρες στην μέση θα σωθεί η κατάσταση όπως στην εφορεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Μακροχωρι θελει προσοχη διοτι ολοι ειναι κακομαθημενοι και δυστυχως εχουμε και πιτσιρικαδες που εχουν κανει πιστα κυριως σε ωρες μετα τις 11μμ την Ιωαννου Σωτηριου με αυτοκινητα και μηχανακια συγκεκριμμενα παντα συνηθως ...μαζι με το ευκολο ελεγχο της εισοδου στο χωριο καλα ειναι κα Διοικητρια τροχαιας και αυτα τα περιστατικα νεαρων καθως κυριως στα κεντρα του χωριου τα παρκαρισματα στις στροφες οπου κανεις το σταυρο σου μηπως προκαλεσεις ατυχημα.. Οι ευκολες κλησεις καλες αλλα πιο σοβαρα τα νυκτερινα ατυχηματα με τους επιδοξους οδηγους πιστας αγωνων με εξατμισεις που τρομαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ