Ο καιρός αυτή την εβδομάδα θα είναι καθαρά φθινοπωρινός, με δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας που θα φέρουν έντονα φαινόμενα. Το πρώτο θα μας επηρεάσει σήμερα και αύριο, ενώ το δεύτερο –αν και πιο σύντομο– θα είναι πιο έντονο και θα φτάσει την Τετάρτη και την Πέμπτη. Πιο αναλυτικά:
Δευτέρα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές αναμένεται να είναι ο καιρός για σήμερα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 1με 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Τρίτη: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 1 με 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Τετάρτη: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.
Πέμπτη: Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι και μετά ανοίγει ο καιρός με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Παρασκευή: Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Σαββατοκύριακο: Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις. Δείτε αναλυτικά τον καιρό της εβδομάδας σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια στους πίνακες που ακολουθούν:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Γιώργο + Βίκυ να σας ζήσει! Συνεχίζονται τα χαρμόσυνα νέα στη δημοτική αρχή του δήμου Βέροιας,
-
Την Τρίτη 21 Απριλίου 2026 πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ημαθίας στο οποίο παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.