Συνεχίζεται δυναμικά σήμερα, 6 Οκτωβρίου, το «Μαντρί» που θα προβληθεί στις 21:00 στις οθόνες του sportsfan.gr και του veriotis.gr.
Βροχερή Δευτέρα και το "Μαντρί" του sportsfan.gr, μοιάζει η ιδανική παρέα στο σημερινό φθινοπωρινό τοπίο. Επιστροφή Παναγιώτη Παντσερίδη, στο πλευρό το αγαπημένου του Μανώλη Πεχλιβανίδη, οι οποίοι θα σχολιάσουν όσα γίνανε στο ντέρμπι της Γ' Εθνικής, στα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας, αλλά και σε όλα τα αθλητικά δρώμενα του νομού.
Η σημερινή μας παρέα, περιλαμβάνει άλλους δύο εκλεκτούς καλεσμένους.
Μαζί μας από την Αθήνα θα βρίσκεται ο Κώστας Δεληγιάννης. Ο προπονητής του Ζαφειράκη Νάουσας βρίσκεται στην πρωτεύουσα για το αυριανό (7/10) σπουδαίο ματς με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Ο κόουτς θα αναφερθεί εκτενώς τόσο στην ομάδα του, όσο και σε ευρύτερα θέματα γύρω από το άθλημα που έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις στην Ημαθία.
Καλεσμένος στο σημερινό «Μαντρί» και ο Κώστας Γαλτσίδης. Ο νέος προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας ξεκίνησε θετικά την πορεία του στην ομάδα της Ημαθίας, με βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα και ισοπαλία στη Βέροια. Ο κ. Γαλτσίδης θα μιλήσει για τη νέα πρόκληση στον νομό μας και άλλα πολλά που αφορούν τόσο την Αλεξάνδρεια, όσο και το ποδόσφαιρο της Γ' Εθνικής γενικότερα.
Το Μαντρί είναι εδώ ενωμένο δυνατό! 21:00-23:00 στις οθόνες σας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2026 στο κέντρο της Βέροιας, όταν ένα αυτοκίνητου ξέφυγε της πορείας του στην
-
Σε κατάσταση προβληματισμού βρίσκονται οι αγρότες σε Ημαθία και Πέλλα, μετά το χαλάζι που έπληξε τις καλλιέργειες και προκάλεσε ζημιές
-
Ερώτηση σχετικά με την παρουσία μελών των Μαρτύρων του Ιεχωβά έξω από σχολικές μονάδες στη Βέροια έθεσε ο Κώστας Παλουκίδης, ζητώντας
-
Νέα ενημέρωση: Έχει καλυφθεί η ανάγκη για αίμα - Καλέστε στο τηλ. 2331351173 για μελλοντικές ανάγκες
-
Η επιτυχία αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και τιμά την ΕΛ.ΑΣ. - Είναι αποτέλεσμα επίμονης δουλειάς και εμπειρίας
-
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr Για 8η χρονιά το Μακροχώρι τίμησε τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων
-
Aνέβασε στο Instagram, ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές της 17χρονης συντρόφου του, μόνο και μόνο για να την εκδικηθεί
-
Ο αστυνομικός με την χρυσή καρδιά Ήταν 25 Μαρτίου του 2020, όταν μια ξαφνική είδηση βύθισε στο πένθος,
-
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Δωδώνη, με δύο νεκρούς. Ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.