http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία η Λαμπαδηδρομία στη Νέα Νικομήδεια

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025, στη Νέα Νικομήδεια η τελετή υποδοχής της Φλόγας της 23ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ενεργά: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Νικομήδειας "Ο Αριστοτέλης", το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ημαθίας, καθώς και το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Παρασκευή Μπέκα".

Τιμητική παρουσία στην εκδήλωση είχαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Θεολόγος Ζώτος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.


Με πρωτοβουλία του συλλόγου και ομόφωνη απόφαση της ΠΟΣΕΑ, η φετινή Λαμπαδηδρομία αφιερώθηκε στον εκλιπόντα Βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο οποίος στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τόσο του Βουλευτή Ημαθίας Αποστόλου Βεσυρόπουλου, όσο και του Σεραφείμ Γεωργιάδη, ενός σπουδαίου ανθρώπου, χορηγού και αιμοδότη, που επίσης έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το φετινό καλοκαίρι.

Ο σύλλογος τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον κ. Θεολόγο Ζώτο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης», καθώς και την κα. Παρασκευή Μπέκα, για τη σημαντική τους συμμετοχή και στήριξη.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν μετάλλια και έπαινοι συμμετοχής, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν κέρασμα με βάφλες και παγωτό. Παράλληλα, με τη φροντίδα της κας. Παρασκευής Μπέκα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια, γεμίζοντας τον χώρο με χαμόγελα και χαρά.

Η φετινή Λαμπαδηδρομία στη Νέα Νικομήδεια αποτέλεσε έναν ακόμη σταθμό στη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας ότι η φλόγα της αγάπης για τον συνάνθρωπο παραμένει δυνατή και φωτεινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ