Στην καρδιά της Μπαρμπούτας, το εστιατόριο «12 γράδα» συνεχίζει να εκπλήσσει τους φίλους της γαστρονομίας με νέες ανοιξιάτικες προσθήκες στο μενού του.
Ο σεφ Ιωάννης Σαμούκας, γνωστός για τη δημιουργική του προσέγγιση στην ελληνική, παραδοσιακή και μοντέρνα αλλά και διεθνή κουζίνα, υπογράφει μια σειρά από φρέσκα πιάτα για νέες γαστρονομικές απολαύσεις!
Δοκιμάστε το νέο πιάτο Φαλάφελ, την δροσερή και αρωματική σαλάτα με φύλλα μουστάρδας, κεφίρ, σουμάκ, αυγό σε παντζαρόζουμο με σόγια και ντρέσινγκ ελαιολάδου με εσπεριδοειδή αλλά και την Dubai Chocolate... 12 γράδα edition φυσικά. Συνοδεύστε κάθε πιάτο ιδανικά, από τις επιλογές της πιο ενημερωμένης wine list της περιοχής.
Με ένα νόστιμο φαγητό και ένα ποτήρι κρασί, η όμορφη και γραφική αυλή του «12 γράδα», ή η ατμοσφαιρική του σάλα, θα αποτελεί καθημερινά το ιδανικό μέρος για χαλαρές στιγμές με τις εξαιρετικές επιλογές από το μενού που σχεδίασε ο chef Ιωάννης Σαμούκας, με την ανοιξιάτικη ανανέωση του μενού να αποτελεί ακόμα έναν λόγο για να επισκεφθεί κανείς το «12 γράδα».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.