Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στην Ημαθία - «Έφυγε» ο γιατρός Βασίλης Διαμαντόπουλος


Θλίψη σκόρπισε στην Ιατρική κοινότητα και στην Ημαθία γενικότερα η είδηση του θανάτου του γιατρού Βασίλη Διαμαντόπουλου, που έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Απριλίου 2025 από την ζωή, σε ηλικία μόλις 51 ετών, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.

Ο εκλιπών, διετέλεσε πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας από το 2015 έως το 2022. 

Ο veriotis.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο.

6 σχόλια:

  1. Καλό Ταξίδι φίλε μου.
    Κουράγιο στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ . ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που θα γίνει η κηδεία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ