Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Χρήστος Κελεσίδης βγαίνει στη σύνταξη. Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος
Βέροιας, έκανε την τελευταία υπηρεσία του το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και συγκινημένος αποχαιρέτησε φίλους και συναδέλφους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες, είπε το στερνό αντίο από το βαθμό του Υπαστυνόμου.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Η τελευταία μέρα στην Ελληνική Αστυνομία ήρθε! Σήμερα 30 Νοεμβρίου του Αγίου Ανδρέα, πήρα τα βαθμό του Υπαστυνόμου και τυπικά μετά από 29,5 χρονια υπέροχων στιγμών, εμπειριών, σχέσεων, φιλίας, αμέτρητων περιστατικων, χιλιάδων ωρών υπηρεσίας στην ΕΛ.ΑΣ, ηρθε η στιγμή της συνταξιοδοτησης!
Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκα και γνώρισα! Αν κάποιους δυσαρέστησα, συγγνώμη! Εύχομαι να είστε όλοι σας υγιείς και δυναμικοί. Καλή τύχη στις οικογένειες σας, καλη προοδο στα παιδιά σας.
Ευχαριστώ την υπηρεσία για όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους αξιωματικούς που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ και γνωρίσω! Καλή συνέχεια στους συναδέλφους της θρυλικής σειράς του 1995.»




ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι ξεκούραση , πενήντα χρονών ντούρος ......
ΔιαγραφήΜάλλον δεν κατάλαβες ότι το σχόλιο είναι ειρωνικό.
ΔιαγραφήΚαι τόσο καιρό τι έκανε ;.
Πάλι καθότανε.
Εδώ ο κόσμος πνίγετε και εσείς χτενίζεστε
ΑπάντησηΔιαγραφή