Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται ο Αυγενάκης στη Βέροια - Θα συναντηθεί με αγρότες και κτηνοτρόφους

Την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 19:00 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα βρίσκεται στην Ημαθία, στη Βέροια, στο Πολυχώρο της Ελιάς όπου θα συναντηθεί με αγρότες, κτηνοτρόφους και φορείς και θα έχει συζήτηση για θέματα της περιοχής αλλά και το σχεδιασμό του υπουργείου για το μέλλον της πρωτογενούς παραγωγής στη χώρα μας.

16 σχόλια:

  1. Τι έκανες για την ακαρπία του 2023 ; Που δεν κάλυψε ο ΕΛΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι θα μας πει τι θα κάνει για του 24 έτσι πηδάνε της χρονιές

      Διαγραφή
    2. Αφου τρωτε υποσχεσεις αφου αυτους που εχετε και σας εκπροσωπουν σας παραμυθιαζουν....αυτοι ειναι , αλλα δεν φταινε αυτοι εσεις δεν κανετε σωστα το επαγγελμα σας....κοιτατε ποσα σας ταζουν οχι αν περνετε αυτο που δικαιουσθε...Ξυπνηστε αγροτες, οργανωθειτε με εντιμα στελεχη οχι με ισορροπιστες για τον εαυτο τους

      Διαγραφή
    3. Είπε και ο συριζαιος που επί του Τσίπρα τρώγαμε με κουτάλες. Συγγνώμη ξέχασα,τώρα είσαι νέα αριστερά.

      Διαγραφή
    4. Ότι και να πεις πάλι χαμένος είσαι γιατί δυστυχώς για τους αγρότες εκπροσωπείς τον εαυτουλη σου...δογματικέ της τσεπης

      Διαγραφή
    5. Δογματικέ της τσέπης;;φίλε εσύ χαραμιεσαι στο νέο ΣΥΡΙΖΑ,δε βάζεις για πρόεδρος;εδώ άλλους και άλλους κάνατε εσένα θα σε πάρουν στο λεπτό,δε μου λες;κουπονακι μοιράσες;

      Διαγραφή
  2. Σαν υπεύθυνος αθλητισμου διέπρεψε,τώρα διαπρέπει και σαν υπουργός γεωργιας,άξιος 50% και περιπλεον στον ηγέτη μέντορα του Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εκ του πονηρού η επίσκεψη, διότι γνωρίζει οτι τα πηγαίνει εξαιρετικά η κυβέρνηση στην πρωτογενή παραγωγή ,με μείωση κόστους παραγωγής μείωση φορολογικών βαρών( αμεσων -έμμεσων) ,αύξηση εσόδων .

    Το μόνο πρόβλημα είναι οτι επειδή το ακροατήριο δε θα είναι κομματικά στελεχοι και άρχοντες του τόπου παντός είδους, αλλά απλοί παραγωγοί κατευθειαν απο το αραιωμα, με ροζιασμένα χερια και απο τις χειραψίες θα γίνει γυαλόχαρτο η παλάμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν ήταν οι ευρωεκλογές ούτε από την Εγνατία δεν θα περνούσε, απλά θα έρθει θα αναφέρει κάποια νούμερα, δηλαδή πόσα εκατομμύρια δίνει ή κυβέρνηση στον αγροτικό τομέα κι όλα πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυγενακη δεν πα να έρθεις το χάσατε το παιχνίδι...αφήσατε τους παραγωγούς χωρίς λεφτα...τους τα πήρατε με το έτσι θέλω.....ελπίζω στις εκλογές να σας τιμωρήσουμε όλοι....το ελπίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυγενάκη σπιτάκι σου go home

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τους χειρότερους υπουργούς που πέρασαν ποτέ
    Ενώ η ΝΔ σχετικά είχε τους καλύτερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα είχε τους καλύτερους αυτός δεν μετριέται σε αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναπληρωματικός του Σπυραδωνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ