Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Λουκέτο» από σήμερα σε μικροβιολογικά και διαγνωστικά εργαστήρια


Συντριπτική η συμμετοχή της Ημαθίας στην απεργία - Ποια η εικόνα σε πανελλαδικό επίπεδο

Ξεκίνησε από σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 η πανελλαδική απεργία των Εργαστηριακών Ιατρών. Οι ιατροί από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, προχώρησαν σε ολική αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα και στο κλείσιμο των ιατρείων τους, διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση που έχουν από τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ.

Σε τοπικό επίπεδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια στην Ημαθία, πλην ενός, έβαλαν λουκέτο συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων ετών, το ίδιο και τα τρια ακτινοδιαγνωστικά εργαστήρια που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Στη Βέροια, όλα τα εργαστήρια είναι από σήμερα κλειστά.

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τις κινητοποιήσεις τους είχαν παραχωρήσει προ ημερών οι εργαστηριακοί ιατροί της Ημαθίας, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη τύπου), προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό για το κλείσιμο των ιατρείων και τον λόγο που οι ιατροί προχωρούν σε αυτή την μορφή κινητοποιήσεων.

Η συμμετοχή σε πανελλαδικό επίπεδο φαίνεται στον χάρτη παρακάτω:



7 σχόλια:

  1. Βγάλτε τα συμπερασματα σας απο την μαζικότητα της κινητοποίησης!!!!
    Πλην ενος …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοίμονο στον κόσμο. Τι κάνει ο Κουλης μας βρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούλης και ο Άδωνης έχουν την ατζέντα τους που σίγουρα δεν είναι ούτε υπέρ του γιατρού ούτε υπέρ του πολίτη..

      Διαγραφή
  3. Από την μεταπολίτευση και μέχρι το 2090 φταίει ο Τσίπρας για ότι έγινε πριν από αυτόν ,και μετά από αυτόν ,τέλος. Αυτός μας έβαλε στα μνημόνια,ενώ με τον Χρδουβελη θα δίναμε 900 εκτ και θα ξοφλουσαμε , τα λέω καλά Κούλη και χωρίς επικοινωνιολόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιώργος Γεννηματάς υπήρξε ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ήταν αυτός που έθεσε τα θεμέλια του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίζουν τα κοκκαλα του ερμου του Γεννηματα με την κατάντια του ΕΣΥ στα χερια του καθε τυχάρπαστου πολιτικάντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ