Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (1/4 - 7/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Απρίλιος ξεκινά με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω το πρωί και η Δευτέρα μας ξεκινά φιλόδοξα, γεμάτη στόχους και με προσήλωση κυρίως στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, περιορίζοντας το συναίσθημα και την διάθεση για παιχνίδια! Το εξάγωνο Σελήνης/Άρη νωρίς το βραδάκι μας κινητοποιεί πολύ περισσότερο να αναλάβουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για να κινήσουμε τις υποθέσεις μας με πιο ευεργετημένους για σήμερα τουλάχιστον τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Υπάρχουν όμως και 4 Ζώδια που πολύ πιο εύκολα σήμερα θα την «πατήσουν» σε ψέματα που θα ακούσουν, ή που πουν. Ποια είναι αυτά τα ζώδια; Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα δίνει έμφαση στις σχέσεις σου με τους άλλους και εντείνει το κλίμα στον επαγγελματικό σου χώρο φίλε μου Κριέ. Καλείσαι να κινηθείς μεθοδικά και όχι αντιδραστικά. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν και οι μέρες αυτές θα χαρακτηριστούν έντονες και θα παραμείνουν ακατάλληλες για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στους τομείς που θα σε απασχολήσουν προτίμησε τις συνθηκολογήσεις μέχρι να είσαι σίγουρος για τη θέση στην οποία θα κατασταλάξεις. Αν μια σχέση σε κουράζει, σκέψου αν έχεις κάτι καλύτερο και αν όχι, προσπάθησε να χαίρεσαι τα πλεονεκτήματα και να μην μεγαλοποιείς τα μειονεκτήματά της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού και ο έρωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο στην ζωή σου από αυτή την Πέμπτη! Η δίψα για ανανέωση είναι τονισμένη, ενώ με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο σου, είσαι σε φάση αναζήτησης με το παρελθόν και μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις στα επαγγελματικά θα οδηγήσουν όχι μόνο σε πρόχειρα αποτελέσματα αλλά και σε λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις. Καθώς ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο σου, πρέπει να συγκρατήσεις την διάθεση για ρίσκο και αλλαγή στην εργασία και στα οικονομικά!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταύρε μου, το ξεκίνημα του μήνα σε υποχρεώνει να ρίξεις το βάρος στην εργασία σου ή στον επαναπροσδιορισμό κάποιων δραστηριοτήτων σου που θα σε βγάλουν από μια δύσκολη ή περίπλοκη θέση. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν, οι λανθασμένοι χειρισμοί είναι απαγορευτικοί, ενώ η πίστωση χρόνου είναι εφικτή να σου δοθεί εάν τη ζητήσεις. Συναισθηματικά, η κατάσταση είναι μεταβατική, χωρίς όμως να στερείσαι κάποιες καλές στιγμές, οι οποίες θα είναι ανάλογες με το πόσο έξυπνα θα τις διεκδικήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα με έντονο ερωτικό παρασκήνιο ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Ταύρε. Η ψυχολογία σου θα έχει σκαμπανεβάσματα και η αυτοπεποίθησή σου αρκετά πεσμένη, προσοχή γιατί θα υπάρξουν εμπόδια στην σχέση σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, ότι καινούργιο προκύψει τώρα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρο όσο θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βγαίνουν πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες στην φόρα που σε γεμίζουν με άγχος , ανησυχία ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι και εσύ από την πλευρά σου έκανες κάποια λάθη στην εργασία και στα οικονομικά που καλείσαι τώρα να διορθώσεις! Μείνε μακριά από λόγια – κουτσομπολιά στον χώρο εργασίας – δεν σε συμφέρει - !

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου Δίδυμέ μου μπορεί να είναι νευρική και καταναλωτική παράλληλα, όμως θα είναι και ενδιαφέρουσα για σένα. Σε γενικότερες γραμμές παραμένεις σε μεταβατική περίοδο ενώ ο Άρης από τους Ιχθύς συντηρεί τα προβλήματά σου στο στενό περιβάλλον. Ακόμα μια φορά θα αναζητήσεις τρόπους να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μην αγχώνεσαι αν δεν είναι εύκολο να καταλήξεις αυτή την εβδομάδα σε λύσεις, άλλωστε ο Ερμής (κυβερνήτης σου) ξεκινά την ανάδρομη πορεία του . Από τη δική σου πλευρά φαίνεσαι δημιουργικός και ευσυνείδητος στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και μην είσαι εριστικός με συνεργάτες που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίδυμε μου, αυτή την εβδομάδα ούτε κλαις ούτε γελάς στα αισθηματικά σου, αλλά μετά από καιρό αποφασίζεις να ασχοληθείς με το σπορ του έρωτα. Με τον Κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία πιθανή είναι μία επανασύνδεσή σου με άτομο που φλέρταρες στο παρελθόν . Αν είσαι ήδη σε μία σχέση συζητάς με το ταίρι σου σχέδια που είχατε αφήσει στην μέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής γυρνά ανάδρομος από την Τρίτη, και εσύ πρέπει να μείνεις ανεπηρέαστος από τη γνώμη των συνεργατών σου, αλλά να τρενάρεις και σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά! Μία συζήτηση για τα οικονομικά θα σου δώσει ελπίδα από την Πέμπτη και έπειτα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Παρόλες τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, ο Απρίλιος ανοίγει τον ορίζοντα των προοπτικών. Θέματα επαγγελματικών υποχρεώσεων και νέων οικογενειακών ευθυνών θα σε απασχολήσουν. Σε σύγκριση με το παρελθόν, μπορείς να τα χειριστείς καλύτερα τώρα. Διατήρησε μια διπλωματική συμπεριφορά στο επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ στις προσωπικές ή στις κοινωνικές σου σχέσεις, πριν κάνεις οποιαδήποτε υποχώρηση ή προσπάθεια, σκέψου αν ο άνθρωπος ή οι άλλοι που σε ενδιαφέρουν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα ακολουθείς περισσότερο τα «πρέπει» παρά τα «θέλω» φίλε μου Καρκίνε. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, γκρινιάζεις γιατί νιώθεις ότι ο σύντροφός σου δεν σε βάζει στην θέση που σου αρμόζει! Αν είσαι ελεύθερος, επιζητάς να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και εμπιστοσύνη στο μέλλον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλω να οπλιστείς με υπομονή γιατί το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι δύσκολο στα επαγγελματικά! Καθυστερήσεις, αναβολές και αναποδιές θα έχουν την τιμητική τους με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια οφειλόμενα χρήματα που σε εξυπηρετούν να κινηθείς πιο άνετα.

♌ Λέων

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σου προσφέρει την ευκαιρία των μετακινήσεων συζητήσεων και νέων συμφωνιών. Ο Άρης συνεχίζει να σε διατηρεί σε μόνιμο αγώνα και προσπάθεια για την κάλυψη των οικονομικών σου υποχρεώσεων. Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων περιορίζει αισθητά τη διευκόλυνση και την ψυχαγωγία σου. Αν αντιμετωπίζεις νομικά προβλήματα, συμπεριφέρσου ψύχραιμα τις ημέρες που ακολουθούν. Επίσης, προσπάθησε να είσαι εύστοχος στις κινήσεις σου όπου και αν απευθύνονται. Από αυτές θα κριθούν οι κατακτήσεις και η ενίσχυση των ασφαλιστικών δικλείδων που χρειάζεσαι να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λιοντάρι μου, με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο και αυτή την εβδομάδα, όμως προσπάθησε να μην πέσεις σε ερωτικές παγίδες μέχρι και την Τετάρτη που κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης και Ποσειδώνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει μία εποχή ανανέωσης στα ερωτικά σου …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ζόρικη η εβδομάδα για τα οικονομικά, μην πέφτεις σε παγίδες και παρασύρεσαι σε αγορές ανώφελες ή σε επενδύσεις πολλά υποσχόμενες που θα αποδειχθούν μία τρύπα στο νερό! Στα επαγγελματικά είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις κάποιο σχέδιο που είχε μείνει στην μέση!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ο Απρίλιος έρχεται επεισοδιακός για το ζώδιο σου φίλε Παρθένε. Θα είναι έντονες οι συναισθηματικές σου αναμοχλεύσεις και συνεχείς οι εναλλαγές των απόψεων και των εντυπώσεων που θα έχεις για τους άλλους. Ο Άρης στο απέναντί ζώδιο συνεχίζει να σε διατηρεί μάχιμο αλλά και αγχωμένο. Μην αντιστέκεσαι στη ροή των πραγμάτων και μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σε δημιουργήσει φθορές και επεισόδια με το περιβάλλον. Αισθηματικά, άδραξε την ευκαιρία και έχε υπομονή μέχρι να επαναληφθεί. Μην κρίνεις το μέλλον απογοητευτικό, γιατί γρήγορα θα έρθουν ευκαιρίες που θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρθένε, η εβδομάδα αυτή πράγματι θα σε ταλαιπωρήσει στα αισθηματικά και πρέπει να σταθείς αρκετά υπομονετικός. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ερμής, γυρνά ανάδρομος και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα σε κάνει να βρίσκεσαι σε διλήμματα αναφορικά με την πορεία μίας σχέσης. Προσοχή στις διπλές ερωτικές καταστάσεις και στις … «απιστίες»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Κριό και από αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι «ριγμένος» στα οικονομικά σου, ενώ δεν λείπουν και οι αναποδιές που σε αναγκάζουν να βάλεις πιο βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι! Στα επαγγελματικά σου οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις με συνεργάτες συνεχίζονται, διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ο Απρίλιος δεν είναι ιδανικός μήνας, αλλά είναι αποκαλυπτικός για το ζώδιο σου φίλε μου Ζυγέ. Ήδη από την πρώτη του εβδομάδα μπορείς να ξέρεις πόσα μπορείς να περιμένεις από τους άλλους και το αντίθετο. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και οι ευθύνες θα αυξηθούν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν από την αισθηματική σου ζωή ούτε και από τις συναναστροφές σου. Επιστράτευσε την διπλωματικότητά σου και δείξε διαλλακτικότητα ακόμα και όταν νιώθεις ότι χάνεις το δίκιο σου. Σκέψου τι προέχει για εσένα και διάλεξε το αποφασιστικά. Κάποια πράγματα διορθώνονται και με μερικά όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Κριό, νοσταλγείς το ερωτικό παρελθόν και θέλεις πολύ να επανέλθουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου στο σημείο που ήταν κάποτε. Δεν αποκλείεται όμως και να λάβεις το πολυπόθητο μήνυμα, που θα φέρει επικοινωνία και συνάντηση για να συζητηθούν θέματα που μεσολάβησαν ανάμεσα σε σένα και στο πρώην σύντροφο! Αρκετά ευνοημένος στα αισθηματικά θα βρεθείς στο τέλος της εβδομάδας εσύ που έχεις γεννηθεί 23-25 Σεπτεμβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένος και νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί την κατάσταση που κυριαρχεί στον χώρο εργασίας. Οι συνεργάτες ρίχνουν λάδι στην φωτιά για να σου προκαλούν εκνευρισμό – μην τσιμπάς σε λόγια - ! Στα οικονομικά αναμένονται καλές ευκαιρίες τόνωσης.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Απρίλιος δίνει έμφαση στις εξελίξεις του αντικειμένου της εργασίας σου, αλλά και σε όποια προβλήματα απορρέουν τον τελευταίο καιρό από αυτή. Η ευαισθησία των νεύρων σου θα είναι χαρακτηριστική, ενώ η προσπάθεια για να πετύχεις κάποιους στόχους σου θα γίνει έως και εξουθενωτική. Υπάρχει πολύ δουλειά, τρέξιμο καθημερινό και οι εξελίξεις που θα αντιμετωπίσεις απαιτούν οργάνωση εκ μέρους σου και ψυχραιμία κατά την εκδήλωσή τους. Συναισθηματικά, χωρίς να είσαι ακάλυπτος, δεν είσαι και ευχαριστημένος. Στο χέρι σου όμως είναι ο μήνας αυτός να σε οδηγήσει σε μια κατάκτηση σημαντική ή σε μια συμφωνία που προϋποθέτει καινούργια επαγγελματική εξασφάλιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα γεμάτη ρομάντζο, τρυφερότητα και σχέδια για την αισθηματική σου πορεία αγαπητέ μου Σκορπιέ! Η σύνοδος Αφροδίτης / Ποσειδώνα στους Ιχθείς καθώς και η παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, φέρνουν σε πρώτο πλάνο θέματα που συνδέονται με τον έρωτα και απολαμβάνεις στιγμές. Βασική προϋπόθεση να μπορείς να κρίνεις καθαρά αν με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει, μπορείς να έχεις μία ισορροπημένη κοινή πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας βάλε σε τάξη τα εργασιακά σου και το πρόγραμμά σου για να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα στην πορεία. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσου να είσαι παραγωγικός. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

♐ Τοξότης

Γενικά

Ο Απρίλιος τονίζει τη δημιουργική σου έκφραση, καλλιεργεί καινούρια ενδιαφέροντα και δίνει έμφαση στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ μου Τοξότη. Ο Άρης από τους Ιχθύς ωστόσο θα καλλιεργήσει αντιξοότητες οι οποίες δεν θα είναι πάντα προβλέψιμες. Παραμένεις επιστρατευμένος επαγγελματικά, συνθηκολογημένος κοινωνικά και αρκετά εντυπωσιασμένος ερωτικά. Προσπάθησε να μη δώσεις λαβή για σχόλια και απόφυγε ανθρώπους που δε μπορούν να σε καταλάβουν αυτή την περίοδο. Προγραμμάτισε έγκαιρα τις μετακινήσεις και τις δραστηριότητές σου για τις ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τοξότη μου, ο Ερμής ανάδρομος από τον Κριό συγκρατεί τον ενθουσιασμό και την αν ανάγκη σου για έναν νέο έρωτα και σε κάνει να νοσταλγείς το παρελθόν. Επικρατεί μία τάση εξιδανίκευσης των καταστάσεων που ζεις ή εκείνων που έχεις στο μυαλό σου, οπότε καλό θα είναι να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση. Ασυνεννοησίες ενδέχεται να έχεις κι εσύ, δεσμευμένε, όχι όμως κάτι το σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα κυριαρχούν οι εκνευρισμοί ίσως και μία πτώση της δημιουργικότητάς σου φίλε μου Τοξότη. Κάποιες συμπεριφορές συνεργατών, σε βυθίζουν σε αμφιβολία. Στα οικονομικά βγαίνουν έκτακτες υποχρεώσεις που σε αγχώνουν!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι προοπτικές σου για κάτι καλύτερο επαγγελματικά επαληθεύονται και γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου ξεκινώντας σε καινούργιες δραστηριότητες. Είναι όμως πιθανό τούτες τις μέρες να αντιμετωπίσεις προβλήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή στον κοινωνικό χώρο. Προσπάθησε να μην οξύνεις σχέσεις με ανθρώπους που δεν μπορείς να αγνοήσεις ή να αποφύγεις. Ερωτικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική. Βρες μια έξυπνη δικαιολογία προκειμένου να πιστωθείς χρονικά για μια οικονομική υποχρέωση που δεν σε ξεχνά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιγόκερέ μου αυτή την εβδομάδα με την σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις επομένως συγκρατήσου για να αποφύγεις και τις παρεξηγήσεις που λόγω ανάδρομου Ερμή θα είναι αναπόφευκτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά νευράκια κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε, ακούς λόγια που δεν σου αρέσουν, ενώ χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτικός σε οικονομικές συμφωνίες – διαπραγματεύσεις! Στα οικονομικά λαμβάνεις ενθάρρυνση γιατί βλέπεις ότι τα έσοδα του σπιτιού είναι αυξημένα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Πολλή δουλειά και πολλή κίνηση περιμένουν εσένα και ομολογώ ότι ούτε τα άγχη σου θα είναι λίγα ούτε και η κούραση. Οργάνωσε τον χρόνο σου ώστε να προλαβαίνεις να ηρεμείς και αξιολόγησε τις ευθύνες σου κατά σειρά προτεραιότητας ώστε να μειώνονται οι υπάρχουσες εκκρεμότητες, τυπικές και οικονομικές. Αισθηματικά και κοινωνικά φαίνεται να βελτιώνεται η κατάστασή σου από τα μέσα της εβδομάδας και αυτή η βελτίωση θα συνεχιστεί στην πορεία του μήνα. Αξιοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα και μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις πιεζόμενος από τρίτους ή από τις συνθήκες που επικρατούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υδροχόε μου, καθώς ο Ερμής ξεκινά αυτή την εβδομάδα να είναι ανάδρομος η επικοινωνία στα αισθηματικά σου γίνεται μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Οι ανασφάλειές σου σε ωθούν να λειτουργήσεις κάπως άτσαλα στα ερωτικά! Βέβαια το τηλέφωνο μπορεί να χτυπήσει από εκεί που δεν το περιμένεις και στην άλλη άκρη της γραμμής να είναι το πρόσωπο εκείνο που εδώ και καιρό περίμενες να καταλάβει το λάθος του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος Αφροδίτης / Ποσειδώνα φανερώνει ότι οι επιθυμίες σου καλπάζουν και θέλεις πολλά να αποκτήσεις αυτό τον καιρό, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις στα οικονομικά σου! Με ανάδρομο Ερμή στον Κριό από την Τρίτη, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές, συμφωνητικά ή τολμηρές αποφάσεις στα επαγγελματικά!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Τα οικονομικά σου, όσο και αν ακόμα είναι δύσκολα, γρήγορα θα βελτιωθούν και οι μέρες αυτές θα σου δώσουν κάποιες πρώτες ενδείξεις. Λίγη περισσότερη οργάνωση στην εργασία σου και προνοητική διαχείριση των υποθέσεών σου θα τονίσουν την αίσθηση της ασφάλειας κόντρα στο γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει. Εκτίμησε εκ νέου την πραγματικότητα που αλλάζει, πρόβλεψε τις τυχόν δυσκολίες που προκαλεί ο Άρης από το ζώδιο σου και επιστράτευσε τις ικανότητές σου τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο, οι οποίες όχι μόνο θα σου δώσουν την επιβράβευση από τους άλλους αλλά και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν. Ο δύσκολος τομέας θα είναι ο αισθηματικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο ζώδιο σου παρασύρει την φαντασία σου να χτυπήσει κόκκινο αυτή την εβδομάδα! Μήπως όμως λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο; Μην θαμπώνεσαι συναισθηματικά από ένα άτομο που μόλις γνώρισες … Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην κουκουλώνεις τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκπλήρωση ενός οικονομικού σχεδίου φέρνει η νέα εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ και επιτέλους αρχίζεις να σηκώνεις κεφάλι στα οικονομικά. Προσοχή όμως γιατί με τον Ανάδρομο Ερμή, μπορεί να παρασυρθείς και σε αγορές που δεν τις έχεις και τόση ανάγκη! Στα επαγγελματικά σου μεγαλεπήβολα σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά υλοποίησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ