Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Ο Αγάπιος θέλει να συνεχίσει - Eίμαι εδώ για να βοηθήσω»

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Α.Ο. Καβάλα για την 31η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής παραχώρησε ο Γιώτης Τσαλουχίδης. 

Μετά την ήττα της Βέροιας με 0-1, ο προπονητής της Βέροιας αφού συνεγχάρη την αντίπαλη ομάδα, αναγνώρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του Αγάπιου Αναστασιάδη να συνεχίσει την προσπάθεια αναγέννησης της Βέροιας, δηλώνοντας ότι θα στηρίξει κι ο ίδιος.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του sportsfan.gr:

5 σχόλια:

  1. Γιωτη,φτιαξε την ομαδα εσυ με παιχτες που εσυ νομιζεις οτι μπορουν να ανεβασουν την ομαδα παλι,φτιαξε ομαδα που θα αναιβει αηττητη και οι παιχτες θα αποτελεσουν βαση για αλλα κολπα καθε χρονο.
    Φθανει ομως ο Αγαπιος να πιστεψει στο πλανο πενταετιας και να σε στηριζει,Αγαπιε,βαλε μονο ανθρωπους δικου σου μεσα στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα συνοικιών της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι Γιώτη!! Βενγκέρ! Έτσι δεν το χαρακτήρισες; Πάντως,αν με πείσεις γιατί υποστηρίζεις αυτόν τον τύπο, ειλικρινά,θα κάνω μαζί σου τον ίδιο αγώνα. Τι το καλό σου έχει προσφέρει γιατί να σαι σίγουρος στην ομάδα δε πρόσφερε και δε προσφέρει τίποτα απολύτως! Άρα κάτι καλό σου έχει κάνει εσένα,πες το μας να πιστέψουμε και εμεις και στον Βεροιώτη Βενγκέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να στηρίξει όλη η πόλη τον πρόεδρο Αγάπιο, υπό μία βασική προϋπόθεση: Να πάψει η ομάδα να είναι ''ΝουΠουΣού Ελπίς Σκουτάρεως'' και να μετονομασθεί σε ''ΓΑΣ Βέροια 1960'' με νέο καταστατικό και ΑΦΜ. Απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ