Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε το πασχαλινό bazaar στο φιλόξενο σπίτι του ΜΑμΑ


Άνοιξε τις πόρτες του στις 12 Απριλίου 2024 το πασχαλινό bazaar του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων Με Αυτισμό) Βέροιας, στο πολύ ζεστό και φιλόξενο σπίτι του Μ.Α.μ.Α..

Τι θα βρούμε; Όμορφες, χειροποίητες, πασχαλινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες φτιαγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι από την ομάδα νέων από τα τμήματα εικαστικών και παλαίωσης του συλλόγου ΜΑμΑ, αλλά και από τις αγαπημένες εθελόντριες χρυσοχέρες φίλες του Συλλόγου.

Στο πασχαλινό μας παζάρι φέτος θα βρούμε και μια διαφορετική λαμπάδα για τους αγαπημένους μας!


Μια λαμπάδα που συνοδεύεται από το παραμύθι μας «Το βάζο με τα μοναχικά μπισκοτάκια». Το παραμύθι πραγματεύεται τη διαφορετικότητα και τον αυτισμό. Γράφτηκε και προσφέρθηκε απλόχερα από την Ειρήνη Αναγνώστου, σχολική ψυχολόγο και ιδρυτικό μέλος της Μ.Α.μ.Α. σε εικονογράφηση της Κατερίνας Αναστασίου, εικαστικό και επιμέλεια του πρεσβευτή του συλλόγου, ηθοποιού Γιώργου Καραμίχου.


Πού θα το βρούμε; Στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α, Μητροπόλεως 32 (1ος όροφος). Καθημερινά: 9:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30, 
Σάββατο: 9:30 - 14:00, μέχρι και την Μ. Τρίτη.

Στις 19, 20 και 21 Απριλίου, στο Σπίτι της Μ.Α.μ.Α. όπου θα πραγματοποιείται το bazaar έχει προγραμματιστεί ένα τριήμερο happening! Η αγαπημένη φίλη και γιαγιά του συλλόγου κυρία Μαρία Τοσουνίδου θα κατασκευάσει χειροποίητες λαμπάδες μαζί με τα παιδιά, αλλά και με εσάς!

«Θα σας περιμένουμε να φτιάξετε κι εσείς τη λαμπάδα σας με τα χεράκια σας για να τη δώσετε στους αγαπημένους σας!», αναφέρει στο κάλεσμά του ο σύλλογος.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ