Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία έξω από τη Βέροια: Σκοτώθηκε ηλικιωμένη, χαροπαλεύει 20χρονη


ΙΧ έσυρε για αρκετά μέτρα την ηλικιωμένη, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλή και να χάσει την ζωή της

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Βέροιας (στη στάση των Αστικών απέναντι από το γήπεδο της Πατρίδας).


Η ξέφρενη πορεία ενός αυτοκινήτου (δείτε εδώ), είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια ηλικιωμένη γυναίκα και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά μια 20χρονη κοπέλα που περίμεναν σε στάση αστικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η ηλικιωμένη παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα και κατέληξε σε μια αυλή σπιτιού, μη έχοντας τις αισθήσεις της. Δυστυχώς, η γυναίκα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, όπως διαπιστώθηκε και στο Νοσοκομείο Βέροιας όπου μεταφέρθηκε.

Το άτυχο κορίτσι πήγε εσπευσμένα με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Όλοι οι κάτοικοι της Πατρίδας είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό τροχαίο που συνέβη μπροστά στα μάτια τους και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. 

6 σχόλια:

  1. Πριν λίγο στην Καραϊσκάκη απέναντι από το μίνι Μάρκετ λίγο απ'όλα...ένα φορτηγό κατέβηκε από ρολόι και στην στροφή θα τους επερνε σβαρνα όλους!!!τα παιδιά στο σούπερ κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα.. ευτυχώς ήταν μόνο αυτοκίνητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεε... ανάβουν το φανάρι να περάσουν από την διάβαση στα εργατικά καί δεν σταματάνε τα αυτοκίνητα!!!εάν υπάρχη κανένας ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ να έρθετε να αλλάξετε της καμένες λάμπες στο φανάρι!! δύο λάμπες θέλει ΈΛΕΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν θέλει τροχαία να γράψει έχει να γράψει πάρα πολλούς εάν κάτσει μες στη βέροια δεν χρειάζεται να βγει στο διεθνή μέσα σε ένα μήνα θα έχει γράψει όσους θα είχε γράψει σε ένα χρόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τόσο φαρδυ δρόμο με ορατότητα, πέρασε απέναντι και σκότωσε άνθρωπο.
    Χαμπάρι δεν πήρε.

    Με το μπαμ ξύπνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρεχουν και τρεχουν και πολυ.
    παντου. σε χωρια και πολεις. αδιαφοροι ελληναρες. κριμα για την γυναικα. ας προσευχηθουμε να σωθει το κοριτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ