Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της!

Την πιο δύσκολη υπηρεσιακή της περίοδο βιώνει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου. Η Βεροιώτισσα αξιωματικός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και δέχεται την ασφυκτική πίεση των Μ.Μ.Ε. για την σοβαρή υπόθεση του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, από τον πρώην σύντροφό της, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, με το κύρος και την εμπειρία της, προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των δημοσιογράφων, αν και το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, αφού θα πρέπει να διαχειριστεί την οργή της κοινής γνώμης κατά των αστυνομικών που άφησαν αβοήθητη την άτυχη γυναίκα. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, η Αστυνόμος Β' με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο, αποτελεί κόσμημα για την Αστυνομία και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διαθέτει μια σωστή επαγγελματία στο συγκεκριμένο πόστο!

18 σχόλια:

  1. Αυτή όταν κινδυνέψει το περιπολικό θα γίνει ταξί. Αλοίμονο σε μας. Κάντε μας τη χάρη που θα στεναχωρεθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνα μας.Προστατευσε όλα τα παιδιά που σπουδάζουν και εργάζονται στην Αττική. Μια μητέρα.......από την Πέλλα.. ΑΞΙΑ να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει απο μέσα πως λειτουργεί η αστυνομια,οποτε δεν ηταν έκπληξη για αυτήν.

    Για την ατυχη κοπέλα που πάει σήμερα ντυμένη νύφη στα μνήματα υπήρχε άγνοια, οτι είναι ασφαλής στην εξώπορτα του τμήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή η κάθε Δημογλιδου τι προσπαθεί να δικαιολογήσει;;; Ζούμε σε μια τεταρτοκοσμοκικη μπανανία,όπου βασιλεύει το έγκλημα κάθε μορφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τι θέλεις να πεις ότι ο Μιχαλάκης δεν κάνει σωστά την δουλειά του ή φταίει ο σύριζα.

      Διαγραφή
    2. μουγκα στην στρουγκα ...δεν διαβασα δεν το ηξερα

      Διαγραφή
  5. Ο πατέρας είναι στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.
    Όχι η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
    Πλάκα μας κάνετε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή το μεσημέρι δεν έφαγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα και γιατί; Τι βάσανο έπαθε; Μήπως επειδή δεν κάνανε καλά τι δουλειά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξέπλυμα δεν έχει τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε χώρες με πληθυσμό 10 φορές μεγαλύτερο από την Ελλάδα κανείς δεν γνωρίζει τον η την εκπρόσωπο της αστυνομίας..εδώ απλά αστέρες της τηλεόρασης. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγο να κάνουμε λόγο για το εάν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση η όχι όταν ένας άνθρωπος έχει χάσει το παιδί του . Δεν υπάρχουν λόγια για την ξεφτίλα αυτή δεν υπάρχουν κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το ξέπλυμα δεν έχει τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ στο χωράφι κάτω απο τους 40 βαθμούς το καλοκαίρι κάνω τον σταυρό μου και λέω δόξασι ο Θεός που δεν έγινα υπεύθυνος τύπου στην αστυνομία να έχω τέτοιες δύσκολες στιγμές. Να προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Ότι ένας άνθρωπος ζήτησε βοήθεια και μέσα σε μερικά λεπτά δολοφονήθηκε. Ρε δε μας παρατάτε λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι γυναικες να προσεχουν με ποιο ατομο θα συνεχισουν. Αν το ατομο ειναι τεμπελης δεν θα υπαρχει καλο μελλον. Οι γονεις γιαυτο υπαρχουν για να καθοδηγουν και να δινουν συμβουλες στα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιας καρέρας? μήπως θα πάρει εκπομπη στην τηλεόραση μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ