Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρε Αλμέϊδα τι όνειρο είδες; Όλος ο ΠΑΟΚ ο Μπάμπα - Μην υποτιμάτε Τερίμ και Ολυμπιακό

Kataskopos speaking
Πω, πω, πω, τι πρωταθληματάρα βλέπουμε φέτος ρε μάγκες; Ο 1ος ΠΑΟΚ, από τον 4ο Ολυμπιακό έχουν μόλις 4 βαθμούς διαφορά. Πιστεύω μέχρι τελευταία αγωνιστική θα τρώμε τα νύχια μας. Όλοι είναι μέσα στη φασολάδα και έχουν ίσες πιθανότητες για τον τίτλο. 

Ρε εσύ Αλμέιδα τι όνειρο είδες χθες το βράδυ; Προηγείσαι 2-0 και χάνεις το ματσάκι μέσα από τα χέρια σου! Σου πήρε το πορτοφόλι ο Ρουμάνος κλεφτοκοτάς. Κοιμήθηκες όρθιος. Μα καλά είναι δυνατόν, να μου βάζεις μέσα τον 1,60 ύψος Φερνάντεζ για να σου παίξει άμυνα; Και βγάζεις ποιον; Τον Πινέδα; Είσαι σοβαρός; Αυτός ο παικταράς δεν βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο ΠΟΤΕ! 

Εντάξει ο ΠΑΟΚ ήταν κωλόφαρδος αφού ισοφάρισε στο 90', αλλά εκεί πήγαινε το πράγμα. Οι παίκτες της ΑΕΚ άρχισαν τις καθυστερήσεις από το 60'. Έπεφταν κάτω, έδεναν μισή ώρα τα κορδόνια τους, έκαναν μια ώρα για να βγούνε στις αλλαγές, μια νοοτροπία που δεν ταιριάζει σε μια πρωταθλήτρια ομάδα. Είναι ντροπή! 

Όλος ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός ο Μπάμπα. Ο άνθρωπος έκανε τα πάντα. Μάρκαρε, έκοβε, δημιουργούσε, σκόραρε (έβαλε γκολάρα!), σκύλιασε, τα πάντα όλα! Από την άλλη πλευρά, Μούργκ και Ντέλιας ήταν σε πολύ μέτρια βραδιά! Αυτός ο Κουλιεράκης πάλι, τι παικταράς Θεέ μου; Θεωρώ πως σε 2-3 χρόνια θα παίζει βασικός στόπερ στη Μίλαν. 

Και έτσι όπως παρατηρώ την βαθμολογία, λέτε ο Τερίμ να μας κάνει κάνα ντάμπλ, από εκεί που τον είχαμε τελειωμένο; Είναι παλιά ταναπού ο Τούρκος και στην χώρα του θεωρείται θρύλος. Μην τον υποτιμάτε! Επίσης και τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφετε! Έχει DNA πρωταθλητή και μπορεί να κάνει ολική ανατροπή...

9 σχόλια:

  1. "Ρε εσύ Τουρκαλά, τι σύστημα ήταν αυτό που κατέβασες; 4-4-2 λέει με Σπόραρ - Ιωαννίδη στην κορυφή, το αργοκίνητο καράβι ο Μπακασέτας στον ασβέστη και ο παικταράς Μπερνάρ, που όμως δεν μαρκάρει. Κοινώς ανοίξαμε και σας περιμένουμε!"
    Αυτά έγραφες κατάσκοπε για το παιχνίδι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Χθες το ίδιο σύστημα και με τα ίδια πρόσωπα έπαιξε ο Τούρκος στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε. Τους χαιρετισμούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παιρνω το μερος του κατασκοπου αλλα δεν είναι το ίδιο να παίζεις 4-4-2 με τον ΠΑΟΚ των 50 εκατομμυρίων μπάτζετ που εχει εξτρεμ θανατου και το ίδιο με τον ΑΡΗ με τσ 7 εκατομμυρια; και πάλι τον Άρη με χίλια ζόρια τον νίκησες

      Διαγραφή
    2. Τα μπάτζετ δεν παίζουνε,χθες ο Τούρκος ήταν κωλοφαρδος ,κάποτε θα του καθότανε,κάτι οι 23- 10 τελικές κάτι τα 8 - 1 κόρνερ κάτι οι καραμπολες Μπραμπετς Κουεστα, κάτι πάνω στην γραμμή ,κάτι πέντε πόντους από το κάθετο δοκάρι ,πήρε αποτέλεσμα έτσι είναι αυτά.

      Διαγραφή
    3. Αν δεν έκοβε ο Άρης τους 8 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ ,τώρα δεν θα μιλούσαμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

      Διαγραφή
  2. Αν παρει και αυτο το πρωταθλημα παλι ο Γαυρος οπως ειναι φετος.....μην ξαναγινει πρωταθλημα...απλα να παιζουν για την δευτερη θεση πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΣΚΟΠΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ, Ο ΠΙΝΕΔΑ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ, ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3-1 ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το πάρει ο Τερίμ, Αλμέιδα και Λουτσέσκου περάστε από το ταμείο ανεργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Τεριμ ρε παιδιά έκανε ομάδα ο Γιοβάνοβιτς και ο τουρκολατρης Αλαφούζος τον έφερε να σφετεριστεί την δουλειά του Σέρβου.

      Διαγραφή
  5. Εχθές ΄ο Άρης ήταν όντως άτυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ