Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη ο οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στην Πατρίδα - Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο πένθ0ς έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση «σοκ» του τραγικού δυστυχήματος στην Ημαθία (δείτε εδώ και εδώ). 

Δύο γυναίκες, που περίμεναν στην στάση του λεωφορείου έχασαν την ζωή τους, όταν ένα διερχόμενο αμάξι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε επάνω τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. 

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να μην τρέχουν οι οδηγοί θα ήταν ένα πρώτο βήμα προς το καλύτερο από τη στιγμή που ξέρουμε την επικινδυνοτητα του δρόμου!!!!

      Διαγραφή
    2. Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, το μην τρέχουν οι οδηγοί, πρέπει να επιβληθεί. 4 λειτουργικά ραντάρ σε κάθε χωριό. Και σιγά σιγά σε όλον τον νομό

      Διαγραφή
  2. 50χλμ οριο εχει εκεινος ο δρομος, βλεπουμε κατι 100αρια εκει!! αμαν! συλληπητηρια στις οικογενειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω και χρονια με την αυξηση της κυκλοφορίας πολυ επικινδυνος αυτος ο δρομος οπως επισης και ο περιφερειακός της Βέροιας ο οποιος εχει και πολλες καθετες διασταυρώσεις που τον κανουν τρομερά δύσκολο δρομο. Χρειάζεται οπωσδήποτε κατι να αλλαξει και σιγουρα περισσότερος ελεγχος οριων ταχυτητας ( ισως και μείωση ορίων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ