Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν οι Πόντιοι Βέροιας είχαν ογκόλιθους στην διοίκηση!

Φοβερές ποδοσφαιρικές αναμνήσεις ξύπνησε η επιλογή του Στέλιου Μεϊμαρίδη να ανεβάσει την συγκεκριμένη φωτογραφία στο facebook. Πρόκειται για μια συνέντευξη τύπου από τα ένδοξα χρόνια της Α.Ε. Ποντίων στις αρχές της δεκαετίας του 1990. 

Τότε που η διοίκησή της, δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες επαρχιακές ομάδες. Με ισχυρές προσωπικότητες σε καίρια διοικητικά πόστα, η ομάδα της Βέροιας έφτασε μέχρι και τη Β' Εθνική, κάνοντας ολόκληρη την Ελλάδα να παραμιλάει.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Αντώνης Αλμασίδης, Λάζαρος Πουλασουχίδης, Στέφανος Γαϊτάνος, Γιάννης Ιωαννίδης, Βασίλης Φωτιάδης, Νίκος Θεοδωρίδης, Παναγιώτης Τουπεκτσής, Απόστολος Εμμανουηλίδης και Γιάννης Ιωαννίδης.

2 σχόλια:

  1. Μια η ΑΕΠοντιων και μια οι Λύκοι του Ηλιάδη με δικό τους γήπεδο. Χωρίς μουρμουρια και φιλάθλους μένουμε στις αναμνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τώρα δεν ειναι ογκολιθοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ