Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια ξεχωριστή λαμπάδα από τη ΜΑμΑ

Το πασχαλινόπαζάρι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και η αγάπη του κόσμου έχει συγκινήσει τον σύλλογο!

Στις 19,20 και 21 Απριλίου η ΜΑμΑ έχει ετοιμάσει ένα όμορφο τριήμερο event και περιμένει τον κόσμο να φτιάξουνε μαζί μια ξεχωριστή λαμπάδα.

Η αγαπημένη φίλη και γιαγιά του συλλόγου Μαρία Τοσουνίδου θα φτιάξει μαζί με τα παιδιά ξεχωριστές χειροποίητες λαμπάδες γεμάτες αγάπη για τους επισκέπτες.

Εκτός, όμως, από τις λαμπάδες αγάπης θα βρείτε και ένα ξεχωριστό πασχαλινό χωριό... το χωριό της ΜΑμΑ που είναι φτιαγμένο από ξυλόγλυπτες κατασκευές όλες προσφορά από τις αγαπημένες εθελόντριες φίλες της  διαδικτυακής ομάδας DART ELASTIC WOOD LTD manufactory of flexible wooden elements και συγκεκριμένα τις κυρίες Μαρία Τοσουνίδου, Εύη Τσιτούμη, Έλλη Μπαρή, Μαντώ Δαββέτα, Μαριάνα Συνοδινού, Κατερίνα Αντωνίου, Κατερίνα Σαλαχά-Ρούσου, Άντζελα Βασιλειάδου και Φωτεινή Ζέρβα.

Παρασκευή 19 Απριλίου και Σάββατο 20 Απριλίου
Ώρες:10.00 με 14:00 & 18:00 -20:30
Και τη Κυριακή 21 Απριλίου 10:00 με 13:00

ΠΟΥ;
Στο σπίτι της ΜΑμΑ Μητροπόλεως 32 στον 1ο Όροφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ