Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι άλλο θα δούμε; Εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ Γεωργιάδη - Καρανίκα

«Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος» - Και για 'μένα είναι τιμητικό που είσαι φίλος μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον «φίλο του», Νίκο Καρανίκα, πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δυο άνδρες βρέθηκαν μαζί στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγνής Ιωάννου με τίτλο «Ο λευκός ελέφαντας», στο βιβλιοπωλείο Ιανός, το βράδυ της Τετάρτης και κάθισαν πλάι πλάι.

«Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Σε κάποια στιγμή, ο εκδότης του Ιανού αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη φίλο του κ. Καρανίκα, προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.

«Αποδέχομαι τον τίτλο, είναι πολύ τιμητικός για μένα» απάντησε ο υπουργός Υγείας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δηλώσεις του ανέφερε ακόμη: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμπαρουσιάζω αυτό το βιβλίο με τον Καρανίκα. Θέλω να δείξω με αυτό ότι μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Υπέροχος άνθρωπος πραγματικά. Ομολογώ ότι ήταν μεγάλο μάθημα για τη ζωή μου το μέγεθος του λάθους που είχα κάνει γι' αυτόν και το ότι συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια το μέγεθος του λάθους μου, που είχα κάνει γι' αυτόν».

Σημειώνεται πως ο υπουργός έχει παραδεχθεί ότι η ΝΔ είχε κάνει λάθος το 2018 σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη και είχε ζητήσει τηλεφωνικά συγγνώμη από τον κ. Καρανίκα, ο οποίος είχε αναλάβει το θέμα αυτό.

Τι σχολίασε ο Καρανίκας 

Με τη σειρά του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με χιούμορ: «Δείτε πού κάθομαι... Δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό. Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;».

Στο ίδιο πάνελ ήταν και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σχολίασε με τη σειρά του: «Αν κάποιος ξυπνούσε μετά από 5 χρόνια και έβλεπε αυτό...».

Πηγή

9 σχόλια:

  1. Τι κάνει ο άνθρωπος για ένα κομμάτι 🍞....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λέτε ρε παλικάρια, εδώ είδαμε πρόεδρο του (κάποτε αριστερού) ΣΤΡΙΖΑ τον εφοπλιστή Στέφανο , της goldman sachs και του Μπάιντεν και θα σταθούμε στον Άδωνη με τον Καρανίκα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να καταλάβετε τι δούλεμα μας ρίχνουν οι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πρόβατα πηγαίνουν για σφάξιμο και δε λένε τίποτα, δεν ελπίζουν τίποτα. Αλλά τουλάχιστον δε ψηφίζουν τον χασάπη που τα σκοτώνει ούτε τον αστό που τα τρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα,για τα λεφτά με αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίποτε δεν καταλάβατε,αυτό που παίρνει ο Σπυραδωνης το μοιράστηκε με τον Καναβικα,όλα καλά χώρια που βλέπω ειδύλλιο που είναι της μόδας με την Ευγενία είναι ντεμοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύο ακόμη μένουν να δούμε σαυτόν τον κόσμο, πρώτο τον Κασιδιάρη σε φεστιβάλ της ΚΝΕ και δεύτερο τον Πολακη να κάνει απογευματινό χειρουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον εισαι ασχετος απο Κρητικους σαν τον Παυλο

      Διαγραφή
  8. Φάτε σανό φάτε 41 τακατό και φατε 17 τακατο των αλλονών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ