Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι επί ποδός καθημερινά για την ασφάλεια των μαθητών


Δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί τροχονόμοι, βρίσκονται επί ποδός, σε καθημερινή βάση, για να διασφαλίσουν την διέλευση των μαθητών από τις διαβάσεις.

Με μέριμνα την ασφάλεια των μαθητών κατά την προσέλευσή τους αλλά και κατά την αποχώρηση από τα σχολεία, οι δημοτικοί αστυνομικοί αλλά και οι σχολικοί τροχονόμοι βρίσκονται σε διαβάσεις για να διακόπτουν την ροή οχημάτων προκειμένου να περάσουν τα παιδιά από τις διαβάσεις με ασφάλεια όπως άλλωστε ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Η σύμπραξη των δύο θεσμών ενισχύει την ασφάλεια στους δρόμους γύρω από τα σχολεία. 



11 σχόλια:

  1. Είναι απολύτως απαραίτητοι οι σχολικοί τροχονόμοι και στο Πασακιόσκι, στο 9ο Δημοτικό σχολείο, σε όλες τις εισόδους του σχολείου. Βέβαια, για εκεί (και τους γύρω πολυσύχναστους αλλά στενούς δρόμους) είναι επιτακτική ανάγκη η παρουσία της Δημοτικής αστυνομίας ή καλύτερα της Τροχαίας, καθώς γίνονται εδώ και καιρό έργα, χωρίς ειδοποίηση, παρακωλύοντας την ήδη δύσκολη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στην περιοχή. Πόσο μάλλον όταν εκεί κυκλοφορούν και σχολικά λεωφορεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλού δεν ξέρω τι γίνεται... αλλά εδώ κάτω στα εργατικά (σχολή χορού Μελίνας)θα πατήσουν και την σχολική τροχονόμο!!τα παιδιά μας κάνουν αγώνα να περάσουν απέναντι!!ούτε στο φανάρι που είναι κόκκινο δεν σταματάνε (πατάμε κουμπί)!!εάν βλέπει κάποιος αρμόδιος του δήμου η της αστυνομίας ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάντε κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνετε ένα ρεπορτάζ εκεί στον Βεροιώτη για την άθλια κατάσταση που βρίσκονται οι διαβάσεις ειδικά μέσα στην πόλη της Βέροιας από άκρο σε άκρο. Να βγει και ένας τροχονόμος να κάνει βόλτα να δείτε τι αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο πάνω σε διαβάσεις. Αυτά τα μασλάτια ότι οι οδηγοί της Βέροιας είναι όλοι λόρδοι και σέβονται τους πεζούς είναι να είχαμε να λέγαμε

    Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά μην κουράζεστε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά και δεν εκπαιδεύουν και τους μαθητές σωστά, δεν μπορεί να σταματάν την κυκλοφορία των οχημάτων προτού καν φτάσει ο, οι μαθητές στην διάβαση. Μαθαίνουν έτσι τα παιδιά οτι αφού έφτασα στην διάβαση είναι αυτονόητο οτι τα πάντα σταματάνε να περάσω χωρίς ΚΑΝ να ελέγξω(επικίνδυνο βέβαια για την ζωη του όταν θα πρέπει να περάσει μόνος του κάποια διάβαση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δημοτική αστυνομία στην περιοχή τουλάχιστον της πλατείας ωρολογίου (που βρίσκεται το δημ. σχολείο και οι γονείς αφήνουν παιδιά, το σούπερ μάρκετ που ξεφορτώνουν σε ώρες αιχμής, τα αστικά που επιβιβάζονται μαθητές λυκείου κλπ)είναι τουλάχιστον ανεπαρκής ,δεν συμμετέχει σε τίποτα, δεν ρυθμίζει τίποτα, δεν βοηθάει σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματι πολύτιμη η δουλειά τους αλλά αν γίνεται ας μένουν και δύο τρία λεπτά αφού χτυπήσει το κουδούνι, όλο και κάποιο καθυστερημένο παιδάκι θα έρχεται και μάλιστα τρέχοντας επειδή έχει αργήσει... Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωμένοι αλλά μιλάμε για λίγα μόνο λεπτά...
    Επίσης απέναντι από το 16ο Δημοτικό βρίσκεται ο Μασούτης και σχεδόν πάντα βρίσκουν τη χειρότερη ώρα ( 8.10 ) οι προμηθευτές για να ξεφορτώσουν τα εμπορεύματα , καταλαμβάνοντας με τα φορτηγά τους όλο το πεζοδρόμιο και τον μισό δρόμο ! Και επικίνδυνο είναι, αφού κατεβαίνουμε στον δρόμο για να περάσουμε , και η κυκλοφορία διακόπτεται, αφού ταυτόχρονα έχουμε αστικά, λεωφορεία, ΙΧ... Ας επιληφθεί η τροχαία, τουλάχιστον να έρχονται μετά τις 8.30 ή πριν τις 8.00!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανυπαρκτες υπηρεσιες βολεματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟ 16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΨΑΡΑΔΙΚΟ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΔΗΜ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΡΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλα, οι οδηγοι πρεπει να κινουνται με μικρη ταχυτητα και προσεκτικα, το οχημα γινεται και ...οπλο!.
    Να κατέβει ( αλλα και να εφαρμόζεται) το όριο ταχ. στα 30χλμ στην πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ