Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καβακάς: «Η Βέροια έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Δεν ξεχνάει τα χρόνια που έζησε στη «Βασίλισσα του Βορρά» ο Τίμος Καβακάς


Ο νυν προπονητής του ΑΟ Καβάλα που οδήγησε την ομάδα άνετα στην άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, παραχώρησε εκτενή συνέντευξη στο monobala.gr, μιλώντας για την φετινή εξαιρετική της πορεία.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων, ο κ. Καβακάς που έχει περάσει από τη Βέροια ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, έκανε ειδική αναφορά στη «Βασίλισσα του Βορρά», τονίζοντας ότι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Πιο συγκεκριμένα είπε: “Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον κόσμο, έχω παίξει τρία χρόνια στον ΑΟΚ στην Α’ Εθνική. Δύο ομάδες έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η μια είναι η Βέροια, που ήμουν 6 χρόνια και διατέλεσα αρχηγός. Στεναχωριέμαι που οδεύει προς το Α’ τοπικό. Έγιναν πολλά λάθη, εγκληματικά θα έλεγα, όχι τόσο από την τωρινή διοίκηση και φέτος, όσο πέρυσι από το προηγούμενο σχήμα. Άνθρωποι με τους οποίους η Βέροια έπεσε κατηγορία και μετά… εξαφανίστηκαν».

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή στις άλλες ομάδες που είδε να υποβιβάζονται οι απερχόμενοι μεγαλομέτοχοι συνέχιζαν να χρηματοδοτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ