Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέθηκε στον παρουσιαστή ο Κοντογιαννίδης - «Πάγωσε» το στούντιο

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής Στούντιο 4. Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιαννιδης στην αρχή της συνέντευξης,

είπε ότι δε θα μιλάει πολύ στον παρουσιαστή, γιατί στο παρελθόν είχε γίνει η αιτία να παρεξηγηθεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Δεν θα σου μιλάω πολύ, γιατί στο παρελθόν μου είχες κάνει κάτι. Δεν θυμάσαι που κάναμε μια εκπομπή, Παναγία μου, σε ένα ξενοδοχείο στη Συγγρού, που μας έδωσαν έναν ολόκληρο όροφο που ήταν άδειος; 

Ήμασταν εγώ, εσύ, ο φωτιστής και κάμεραμαν. Κουβεντιάζαμε, κουβεντιάζαμε… Και πρόσεξε να δεις γιατί έχω πάρει απόφαση να μην κάνω play back εκπομπές. Εκεί ήταν γραμμένη, θα το πω τώρα. Θα το πω για να μην το ξανακάνεις. Με έβαλες στα μαχαίρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Τότε παιζόντουσαν οι Τρίχες και μου λένε κάποιοι φίλοι μου ροκάδες ότι περίμεναν να με δουν και μόλις με έβλεπαν, έφευγα. Και τους είπα ότι αυτός είναι ο ρόλος μου. Και μου είπαν ότι την τρίτη φορά που έφυγα, πέταξαν τις μπύρες στην τηλεόραση. Και πάνω σε αυτό κάναμε ένα λογοπαίγνιο και φάνηκε ότι εγώ είπα ότι δεν παίζω…», είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να τον ρωτάει αν ήταν σίγουρα ο ίδιος και όχι κάποιος άλλος δημοσιογράφος.

Ο Βεροιώτης ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Ο Αλέξανδρος θύμωσε τότε, αλλά μετά ξεθύμωσε! Είπε κάτι καλό, ότι “τα λέει αυτά γιατί ενώ είναι μεγάλο ταλέντο, δεν έγινε ποτέ… μαρκίζα”».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά τη μείωση της σύνταξής

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε, το βράδυ της Κυριακής (30.04.2023), καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, Αυτοψία. Αλλά εκεί ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν είχε την ιδιότητα του ηθοποιού, αλλά του ιδρυτή του Κινήματος των Φτωχών, με το οποίο και κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Θα δηλώσω πως είμαι ένας συνταξιούχος ηθοποιός, ο οποίος έβγαλε σύνταξη 2.500 ευρώ, διότι είχα 18.000 ένσημα στην ελεύθερη αγορά θεάματος. Πράγμα πολύ δύσκολο. Με διάφορους, όμως, τρόπους και διάφορα κόλπα πετσοκόφτηκε η σύνταξη και φτάσαμε στα 1.200 ευρώ. Με 1.200 ευρώ δεν μπορώ να συντηρήσω ούτε την κόρη μου, που σπουδάζει και να είναι καλά το παιδί θα δουλέψει και αυτή. Άρα ανήκουμε στην κατηγορία που παλεύουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς» είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Το 2012 κατέβηκε ο Γιάννης Δημαράς με ένα πολιτικό σχήμα που είχε κάνει, το Άρμα Πολιτών σε συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο και προσπαθούσε να με πείσει να κατέβουμε, διότι δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να βγει βουλευτής από αυτόν τον σχηματισμό.

Εγώ δεν ήμουν μέλος, απλά ήμουν φιλικά προσκείμενος. Εκλέχθηκα και έμεινα βουλευτής για δυο μέρες, γιατί λειτούργησε αυτό το φοβερό που λένε συνταγματικά πως, όταν οι εκλογές γίνονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οι επόμενες εκλογές γίνονται με λίστα. Κάτι που σημαίνει ότι ο πρόεδρος αποφασίζει ποιους θα βάλει στη λίστα. Είθισται δημοκρατικά να μπαίνει αυτός που πήρε στις προηγούμενες τις περισσότερους ψήφους, αλλά δεν γίνεται αυτό και μπαίνουν συνήθως οι στενά κομματικοί φίλοι και ο περίγυρος» είπε.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του:

5 σχόλια:

  1. Εξυπνάδες!!!Ούτε σε όνειρο δεν εκανες 18000 ένσημα!!! Όταν κοιμόσουνα ένσημα κόλλησες??? Όλοι οι ηθοποιοί τα τρώγανε δίχως αύριο και δεν τους ενοιαζαν τα ένσημα όταν τα παιρναν χοντρά και μετά κλαίγονταν ότι δεν τους δίνει το κράτος συντάξεις τιμής ένεκεν λες και είναι κάτι διαφορετικό από εμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παύλε, ά σιχτιρ ορτάν. Νομίζης ότι είσαι κάποιος, δεν είσε τίποτα λέωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έχει 800 ένσημα καλώς,τα υπόλοιπα είναι ψέματα,γνωρίζω άτομο με βαρέα και ανθυγιεινα μέχρι 11 .650 έχει κανει και παίρνει συντάξη ήταν χειριστής μηχανημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω την εντυπωση οτι και οι ηθοποιοι βαρεα και ανθυγιεινα παιρνουν.

      Διαγραφή
  4. Ένα από τα κακομαθημένα παιδιά της τηλεόρασης στις καλές εποχές. Τότε που (έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα).
    Αργότερα (σφίξαν τα γάλατα) και φάνηκαν οι νοιμοκυραίοι και οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ