Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγχαρητήριο του Εμπορικού Συλλόγο στον ΤΟΒ

Συγχαρητήρια επιστολή στην πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, (ΤΟΒ) , έστειλε η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου για την τιμητική διάκριση που έλαβε στα «Tourism Awards 2024», που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στην Αθήνα τη περασμένη Δευτέρα 15 Απριλίου, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Στην επιστολή που υπογράφει η Πρόεδρος Αθηνά Τσιπουρίδου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Αγαπητή κα Πρόεδρε,

Τα μέλη της Διοίκησης και εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας , σας συγχαίρουμε θερμά, για το χρυσό βραβείο που απέσπασε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας στα «Tourism Awards 2024» , στην κατηγορία «Ύπαιθρος» της ενότητας «Travel Companies & Services», με την δράση του Prima VER(i)A « Ανθισμένες Ροδακινιές » Flower Tourism.

Το χρυσό βραβείο είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής, πολύχρονης και εθελοντικής εργασίας σας.

Η τιμητική διάκρισής σας, προβάλει σε Ελλάδα και εξωτερικό τον τόπο μας, τη Βέροια που σημειώνεται πλέον με λαμπρό στίγμα, ως τόπος δυναμικά εμπλεκόμενος στην τουριστική ανάπτυξη.

Συγχαρητήρια, και εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια έμπνευση και αφοσίωση το δημιουργικό σας έργο».

1 σχόλιο:

  1. Ο Εμπορικός σύλλογος και το Επιμελητήριο αφου έδωσαν συγχαρητήρια πρέπει να σκεφτούν ότι οι επιχειρήσεις θέλουν εργαζόμενους και ο ΟΑΕΔ να κάνει τη δουλεια του να τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις με εργαζόμενους γιατί αν γίνεις famous με βραβεία θέλει και παροχή υπηρεσιών όχι νέους στα καφέ με κινητό και επιδόματα Αν θελουμε υγιή νεολαία και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών πρέπει να δουλεύουν όχι να γράφομε ανέργους επιδοματικους κύριοι του ΟΕΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ; Παρακαλάμε γινόμαστε εξαρτημένοι όλων πως Δουλεύουμε κύριοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ