Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύριγγες πεταμένες σε κεντρικό σημείο της Βέροιας


Καθημερινό τείνει πλέον να γίνει το φαινόμενο, σε έναν περίπατο στη Βέροια, να «πέφτουμε» σε χρησιμοποιημένες σύριγγες τοξικομανών.

Κάποτε υπήρχαν στέκια τοξικομανών, πάρκα εκτός κέντρου, σκοτεινά σημεία της πόλης, σημεία μακριά από τα βλέμματα. Πλέον, χρησιμοποιημένες σύριγγες συναντούμε σε πάρκα, παιδικές χαρές, πλατείες, κεντρικούς δρόμους, ακόμα και σε σημεία πέριξ σχολείων.


Οι συγκεκριμένες εντοπίστηκαν πεταμένες στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού πίσω από το Μεντρεσέ Τζαμί
, που από ότι φαίνεται, οι τοξικομανείς έκαναν χρήση σε δημόσια θέα, μπροστά σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Βέροιας, την Μπότσαρη. Και μάλιστα, δίπλα σε παιδικό σταθμό και σχολείο.

Εικόνες που προκαλούν θλίψη και ανησυχία...

5 σχόλια:

  1. Τώρα το καταλάβατε τη γίνεται στη Βέροια α????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το 2003 υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι απο γενιά σε γενιά δυστυχώς. Έχω δει και χειρότερα στην Πόλη κι ας μην είμαι Βεροιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε απομακρα σημεια με ελαχιστο φωτισμο, παρκα απομακρα απο κοσμο και αν τυχει σε γκαραζ χωρις πορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ασφαλεια τι κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι κοινό μυστικό, το πάρκο στο Τζαμί από πάντα ήταν στέκι ναρκομανών και πολλές φορές βλέπεις νεαρά, δυστυχώς, παιδιά να είναι σε άσχημη κατάσταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ