Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπαραγμός για τον θάνατο των δύο παλικαριών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Κρίμα κι άδικο να χάνονται τόσο νέα παιδιά στην άσφαλτο
Ολόκληρη η Πέλλα έχει «βουλιάξει» στο πένθος μετά το τραγικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή σε δύο νέους ηλικίας 20 ετών (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ). 

Τα δύο παλικάρια έχασαν την ζωή τους, όταν το βράδυ της Τρίτης 12 Μαρτίου, στο 3ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κωνσταντίας- Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος νεαρός, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και στη συνέχεια σε κολώνα. 

Η εξοδιος ακολουθία θα τελεστεί το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κωνσταντίνας. Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές, των δύο παλικαριών τους αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια και με μηνύματα μέσω των social media τους ευχόνται καλό Παράδεισο! 

Πραγματικά, είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται τόσο νέα παιδιά στην άσφαλτο. Ολόκληρη η Μακεδονία έχει βυθιστεί στο πένθος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ