Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Αριδαία: Νεκροί δύο 20χρονοι σε τροχαίο


Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/3 στην Πέλλα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό δύο νεαρών, 20 και 21 ετών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 20χρονου.


Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο 3ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κωνσταντίας- Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος νεαρός, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και στη συνέχεια σε κολώνα όπου και ακινητοποιήθηκε.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν την ζωή τους ο συνοδηγός ετών 20, ο επιβάτης ετών 21, ενώ ο 20χρονος οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των τριών επιβαινόντων, ενώ προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Το ΔΙΕΚ Αριδαίας αποχαιρετά τον Νίκο


Συλλυπητήριο μήνυμα δημοσίευσε το ΔΙΕΚ Αριδαίας, όπου φοιτούσε ο ένας εκ των θυμάτων του τροχαίου, γράφοντας συγκεκριμένα, 

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την τραγωδία
Μόλις χθες στο μάθημα όλοι μαζί με τους φίλους και τους εκπαιδευτες και σήμερα να λείπει από κοντά μας σε ένα ταξίδι για ένα άλλο τόπο ελπίζουμε καλύτερο.

Το χθεσινό τρομερό δυστύχημα στην Μηλιά έπληξε και την δική μας οικογένεια στη ΣΑΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θύμα τον Νίκο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια.
Ο Θεός να σας δίνει κουράγιο στον ανειπωτο πόνο!
Νίκο καλό ταξίδι παλικάρι μας!

Μέρα θλίψης η σημερινή να μας βρίσκει λιγότερους
Ο σπουδαστής μας Νίκος Σουλολλάρι πέταξε ψηλά για την γειτονιά των αγγέλων μόνο που το έκανε πολύ νωρίς! 

Πάρα πολύ νωρίς για αυτό το ταξίδι ρε Νίκο. 
Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου Νικόλα! 
Κουράγιο στην οικογένεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ