Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλη συμμετοχή και χιλιάδες «ροζ» κλικ η πεζοπορία και ποδηλατάδα στις Aνθισμένες Ροδακινιές

Δείτε το φωτοτρεπορτάζ του veriotis.gr
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ καλή διάθεση, διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2024 η καθιερωμένη ποδηλατάδα και πεζοπορία στις Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Τουριστικός Όμιλος.


Το ραντεβού δόθηκε στις Σαραντόβρυσες και από εκεί, ποδηλάτες και περιπατητές κάθε ηλικίας, ξεκίνησαν για μια υπέροχη βόλτα στον ροζ κάμπο της Βέροιας, δίπλα και ανάμεσα στις ανθισμένες ροδακινιές και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χιλιάδες φωτογραφίες με υπέροχο φόντο το μοναδικό φαινόμενο της ανθοφορίας.


Οι ποδηλάτες ακολούθησαν μια διαδρομή 17 χιλιομέτρων ανάμεσα στις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές, ενώ οι περιπατητές ακολούθησαν μια διαδρομή 6χλμ και είχαν την ευκαιρία να ξαποστάσουν σε ένα ροζ χωράφι για πικ νικ με νερό, κρουασάν, κομπόστα ροδάκινο και μουσική!

Δείτε φωτογραφίες:












































































































6 σχόλια:

  1. Λαϊκή Δημοκρατία. Κοινόχρηστα χωράφια με πικ-νικ μουσακά όργανα, χορό, / τέλεια,,,απολαύστε διότι βλέπουμε ότι οι ροδακινιες θα γίνουν
    Φωτοβολταϊκά...δυστυχώς.. .Η ευτυχώς. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο % φυτοφάρμακα έχει το έδαφος και το πόσιμο νερό στον κάμπο ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βάλετε φωτογραφίες και από τη συγκομιδή των ροδάκινων. Άραγε πόσοι από αυτούς που διοργάνωσαν την παραπάνω φιέστα θα είναι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αυτοι οι 2 που ειναι στα τρακτερ στις φωτο!
      Όλοι οι υπολοιποι θα γκρινιαζουν για τα ακριβα ροδακινα!

      Διαγραφή
    2. Ευτυχως και παλι καλα που καποιοι προσπαθουν να δημιουργησου κατι για τον τοπο μας (ΒΕΡΟΙΑ), μακάρι μετα απο 15- 20 χρονια και φυσικα αν υπαρχουν ροδακινιες, να έχουν καταφερει να ερχονται για το θεαμα χιλιαδες επισκεπτες!
      Ο Δ.Β. περα απο τα πολυ βασικα δεν πορεσε και δεν μπορει να σκεφτει και να προγραμματισει τιποτα το ιδιαιτερο για τον τοπο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ