Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσες πιθανότητες έχει η «Βασίλισσα» για να μην υποβιβαστεί;

Σκούρα τα πράγματα - Απομένουν 7 αγωνιστικές και βρίσκεται στο -9 από την επικίνδυνη ζώνη

Έστω και την ύστατη στιγμή, η Βέροια προσπαθεί να ανατρέψει το σκηνικό στη μάχη της παραμονής, αλλά δεν φαίνεται “φως στον ορίζοντα”…

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, στη μάχη τέθηκε ένα ακόμη “βαρύ χαρτί” της ποδοσφαιρικής Βέροιας, με τον Γιώτη Τσαλουχίδη να αναλαμβάνει τον πάγκο της ομάδας και τον Γιάννη Πολλαετίδη να αποχαιρετά τον σύλλογο.

Μια κίνηση που είχε ως ξεκάθαρο στόχο να “ταρακουνήσει” τους παίκτες, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Κι ενώ συνήθως οι αλλαγές προπονητή φέρνουν άλλη αύρα στις ομάδες, αυτή τη φορά δεν έδειξε να πιάνει το… ηλεκτροσόκ.

Η εικόνα της “Βασίλισσας” ήταν πάνω κάτω η ίδια με αυξομειώσεις στην απόδοση, επιθετική δυστοκία, συνεχή αμυντικά λάθη και άλλοι δύο βαθμοί πεταμένοι στα “σκουπίδια”. Κι αν δεν έπιανε τα άπιαστα ο Ιωαννίδης και δεν έκανε άλμα αλά… Ρονάλντο ο Τζημογιάννης, τώρα θα κάναμε άλλη συζήτηση.

Με επτά αγωνιστικές να απομένουν και εννέα βαθμούς διαφορά, η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία γίνεται ολοένα και πιο απίθανη.

6 σχόλια:

  1. Το ποδόσφαιρο ακολουθεί την κατάσταση που επικρατεί σε όλο το δήμο Βέροιας ο οποίος βρίσκεται στην δ´ εθνική εδώ και πάρα πολύ χρόνο. Δεν έχουν γίνει έργα,δεν υπάρχουν υποδομές, άθλιοι δρόμοι, άθλιες αθλητικές εγκαταστάσεις, οικονομική δυσπραγία, προβληματική αγορά κλειστά μαγαζιά, άνεργος κόσμος. Όλη οι πόλη βρίσκεται υπό την απόλυτη κυριαρχία των ιδιοκτητών καφετεριών που έχουν κάνει κατάληψη τους δημόσιους χώρους και δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος. Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση ο αθλητισμός του δήμου Βέροιας στον οποίον δεν υπάρχει ούτε μία ομάδα που να κάνει περήφανη την πόλη. Από το ποδόσφαιρο, το hardball με μία μικρή εξαίρεση το μπάσκετ που πηγαίνει καλύτερα. Όσο η οικονομία της περιοχής βρίσκεται σε χάλια επίπεδα και οι εναπομείναντες έχοντες δεν βάζουν λεφτά και καλά κάνουν, αυτή θα εξακολουθεί να είναι η κατάσταση. Και τα επόμενα 20 χρόνια θα είναι ίσως και χειρότερη, η Βέροια που ξέρατε τελείωσε.

    Θανασάκης ο πολιτευόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα. Και η νοοτροπία της Βέροιας είναι κακή. Κακός κόσμος.

      Διαγραφή
    2. Η Βέροια με τον κόσμο της δεν αξίζει να έχει καν ομάδα ποδοσφαίρου....

      Διαγραφή
    3. 7 38 ποση αληθεια? αυτοι που ισως θα μπορουσαν να αλλαξουν τον τοπο εχουν παρει το δρομο για τα ξενα και οσοι εχουν ξεμεινει να χανονται στις ουσιες και στα οινοπνευματα.

      Διαγραφή
  2. Και οι τρεις ανωτέρω, επειδή δεν είναι από τη Βέροια, εκφράζουν ανεξήγητο μίσος για αυτήν. Ας ψάξουν βαθειά τα ψυχολογικά αίτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βολεύει όποιος λέει την αλήθεια να λες ότι δεν είναι Βεροιώτης; Να το κοιτάξεις σε ψυχολόγο

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ