Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (12/2 - 18/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η ερωτική ζωή είναι ένας άκρως σημαντικός τομέας στη ζωή σχεδόν κάθε ανθρώπου, αλλά όπως και σε κάθε πτυχή της ζωής, είναι κάποιες στιγμές όπου μπορεί να νιώθουμε βαρεμάρα. Για ορισμένα ζώδια, η ευχάριστη πρόκληση και η αίσθηση της νέας και φρέσκιας ερωτικής εμπειρίας είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που είναι πιο πιθανό να βαριούνται εύκολα στα ερωτικά τους.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι φημίζονται για την ανυπομονησία τους και την ανάγκη για συνεχή εξερεύνηση και διασκέδαση ή επικοινωνία. Μια σταθερή και μονότονη σχέση είναι ικανή να τους κάνει να αισθανθούν περιορισμένοι και να βαρεθούν. 

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και αγαπούν την περιπέτεια και την ανεξαρτησία. Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων μπορεί να κάνει τους Τοξότες να βαριούνται εύκολα στις ερωτικές σχέσεις όπου επικρατεί η ζήλια, ή οποιασδήποτε μορφής περιορισμός. 

Ιχθύες
Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί, όμως μπορεί να τους επηρεάσει η τάση τους να ονειροπολούν και να ζουν στον κόσμο της φαντασίας τους. 

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι μπορεί να θεωρούνται σταθεροί, λόγω της ιδιότητάς τους, όμως στις σχέσεις τους πρέπει να έχουν μονίμως υγιείς και μη εντάσεις για να έχουν λόγο να παραμείνουν… 

♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα των ερωτευμένων σε βρίσκει σε μεγάλη κινητικότητα, τόσο στα κοινωνικά, όσο και στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη – Αφροδίτη στον Υδροχόο σου σου δίνει περιθώρια να ασχοληθείς και με την ερωτική σου ζωή. Ο Ερμής στον Υδροχόο σου σε εμπνέει περισσότερο και σε βοηθά να είσαι διορατικός για ζητήματα που αφορούν τα τρέχοντα ενδιαφέροντά σου. Συμπτώσεις και συναντήσεις έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέοι πόθοι γεννιούνται αυτή την εβδομάδα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και μίας φιλικής γνωριμίας θα υπάρξει ο έρωτας που θα ξυπνήσει μέσα σου πολλές επιθυμίες. Αν είσαι σε σχέση μπορείς με κάθε τρόπο να αναγεννήσεις τον δεσμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας έχεις μία επαγγελματική επιτυχία που σου προσφέρει ηθική αλλά και οικονομική ανταμοιβή! Νεωτεριστικές λύσεις σε βοηθούν να σταθείς και πάλι στα πόδια σου οικονομικά!


♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, εσύ βιώνεις μια εναλλαγή ανάμεσα στην πίεση και τη διευκόλυνση. Οι μετακινήσεις σου αυξάνονται, και η κοινωνική σου ζωή παίρνει μια άλλη διάσταση. Καινούριες γνωριμίες ή προτάσεις που θα σου γίνουν κρύβουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εσύ, από την πλευρά σου, βάζεις νέους στόχους για το μέλλον, τόσο αισθηματικούς όσο και επαγγελματικούς. Ο Ερμής στον Υδροχόο σου σε υποχρεώνει να εκτεθείς περισσότερο, αλλά και να αναγνωριστούν ευκολότερα οι επιδόσεις στη δουλειά σου. Μπορεί να προκύψει κάποια διαφωνία ή παρεξήγηση, αλλά προσπάθησε να μην την αφήσεις να πάρει μεγάλη έκταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέτεις στόχους για την αισθηματική σου πορεία και αποφασίζεις ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις και εσύ ο ίδιος και να πάψεις να κάνεις εκπτώσεις. Η εβδομάδα προμηνύεται θυελλώδης με καβγάδες αν είσαι σε σχέση, γιατί δεν έρχονται όλα όπως θα τα περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνάντηση του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου καθιστά δύσκολες και ανταγωνιστικές τις συνθήκες των επαγγελματικών σου, όμως πεισμώνεις και τα καταφέρνεις. Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κάποια ευχάριστα νέα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Το διάστημά σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, καθώς προετοιμάζει μια καλύτερη φάση στη ζωή σου. Η καθημερινότητα είναι σύνθετη, αποτελούμενη από γεγονότα που μπορείς να διαχειριστείς με επιτυχία. Οι εισπράξεις βελτιώνονται, και οι οικονομικές προοπτικές σου αναβαθμίζονται. Μια ιδέα που έχεις μπαίνει σε εφαρμογή, στο μέλλον θα συμβάλει στην οικονομική βελτίωση της ζωής σου. Παρ' όλα αυτά, μην παραβλέπεις ότι υπάρχει και ένα παρασκήνιο που σε παρακολουθεί, επιβουλεύεται τις κινήσεις σου. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου και να διατηρείς ευαισθησία στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα διψάς για νέες εμπειρίες στον έρωτα και επιθυμείς με κάποιο τρόπο να πειραματιστείς και να κάνεις κάποια πράγματα στα αισθηματικά σου διαφορετικά ! Ένας καινούριος και παθιασμένος έρωτας μπορεί να προκύψει με ένα άτομο που είναι αρκετά διαφορετικό από εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ικανοποιητική για τις οικονομικές σου αποδόσεις, ενώ λαμβάνεις και ηθική ανταμοιβή από τις εξελίξεις που υπάρχουν τώρα στα επαγγελματικά! Την Παρασκευή προσπάθησε να αποφύγεις μία διένεξη με συνεργάτη σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Θα παρατηρήσεις ένταση στον τομέα των σχέσεων σου με τους άλλους. Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις, ή ακόμη και να ανασυγκροτήσεις τρέχουσες υποθέσεις σου. Πάντως, ο τομέας που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι εκείνος των σχέσεων σε όλο το εύρος του. Την εποχή αυτή κλείνει ο κύκλος μιας μεγάλης περιόδου που δοκίμασε τον τομέα των σχέσεων, και ανοίγει ένας άλλος που θα σε βοηθήσει σταδιακά να ανανεωθείς, να αντλήσεις δύναμη από απώλειες και δοκιμασίες που δέχθηκες κατά περιόδους. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και να διαχειρίζεσαι με φροντίδα τις σχέσεις σου καθώς προχωράς σε αυτή τη μετάβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις τρυφερές ερωτικές στιγμές και την δυνατότητα να ανανεωθείς μέσα από την αισθηματική σου ζωή. Το αστρολογικό σκηνικό σε ευνοεί πολύ για να ισχυροποιήσεις την σχέση σου ή αλλιώς για να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο που θα ξεκλειδώσει τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο. Η λίμπιντό σου είναι στα ύψη και ζεις στιγμές πάθους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις έναν αγώνα για να ορθοποδήσεις οικονομικά και οι κινήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα φέρουν σημαντικά αποτελέσματα στην πορεία! Δείξε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι στον εργασιακό σου χώρο!

♌ Λέων

Γενικά

Τα ενδιαφέροντά σου ποικίλουν, και ανοίγεται μπροστά σου μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Αξιολόγησε τις ανάγκες σου, δώσε τις κατάλληλες προτεραιότητες, και εργάσου ουσιαστικά. Η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, έστω κι αν απαιτηθεί κάποιος χρόνος ωρίμανσης. Αισθηματικά, ευνοείσαι σε προσπάθειες επίλυσης μιας διαφοράς, απάλειψης μιας παρεξήγησης, ή επαναπροσέγγισης. Οικονομικά, υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για να βελτιώσεις το εισόδημά σου ή να τακτοποιήσεις μια σχετική εκκρεμότητα που σε ταλαιπωρεί. Θυμήσου ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα αν υπάρχει αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκρως ερωτική είναι η νέα εβδομάδα για εσένα, δεν θα λείψουν όμως τα σκαμπανεβάσματα και εκρήξεις θυμού. Υπάρχουν αρκετές όψεις και διελεύσεις από το ζώδιο του Υδροχόου -ακριβώς απέναντι σου- , οπότε το τρέχον διάστημα είναι πολύ λογικό να μαγνητίζεις ότι ποθείς. Η γοητεία σου ανεβαίνει εμφανώς, αλλά ταυτόχρονα θα αισθανθείς ότι καταπιέζεσαι από τους άλλους. Θα χρειαστεί να κάνεις κατανοητά τα όρια των συμπεριφορών που είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα χειριστικών συμπεριφορών στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι και την Τετάρτη οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για να ανταμειφθείς επαγγελματικά και οικονομικά για τις προσπάθειές σου! Το υπόλοιπο μέρος της εβδομάδας κρύβει εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο και δέχεσαι τα «πυρά» απόλυτων και εξουσιαστικών συμπεριφορών, που σε κάνουν να αντιδράς!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να είναι αρκετά προοδευτική για εσένα. Η εργασία προσφέρει ευκαιρίες προβολής και κατάκτησης στόχων, καθώς και την ευκαιρία για καλύτερη συνεργασία με ανθρώπους του ίδιου αντικειμένου. Αισθηματικά, αν έχεις ήδη εδραιώσει μια σχέση, προβλέπεται να απολαμβάνεις ικανοποιήσεις. Η οικογένεια προσφέρεται για στιγμές θαλπωρής και ευχαρίστησης, ακόμα κι αν υπάρχουν θέματα προς επίλυση. Η καθημερινότητα, συνολικά, γίνεται πιο απλή και ουσιαστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται πολύ ευχάριστες εκπλήξεις χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα. Στον έρωτα θα εκφραστείς με τρόπο τέτοιο, που θα κερδίσεις τον στόχο σου με μεγάλη ευκολία. Όσο προχωράει η εβδομάδα δεν αποκλείεται να προσκολληθείς με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις παραμερίζοντας την αισθηματική ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εποχή, όπου βρίσκεσαι σε συνεχή ένταση, κινητικότητα και προσπαθείς να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα! Προσοχή γιατί το πρόγραμμά σου μπορεί να πάει λίγο πίσω! Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις και σπουδαίες μεταβολές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η περίοδος που ακολουθεί και οι πλανητικές μετακινήσεις συνδυάζουν βοήθειες και εξυπηρετήσεις τόσο στον οικογενειακό τομέα, όσο και στα αισθηματικά σου ενδιαφέροντα. Η συνάντηση του Πλούτωνα με τον Άρη και την Αφροδίτη στην αρχή του Υδροχόου εγκαινιάζει μια νέα εποχή, η οποία θα τονίσει τη δημιουργικότητά σου, αλλά και την επιχειρηματικότητά σου. Παράλληλα, συμπτώσεις γνωριμιών ή προτάσεων για συνεργασία δεν συμβαίνουν τυχαία αυτή την περίοδο. Χρειάζεται όμως να είσαι προνοητικός και προσεκτικός στις κινήσεις και στις συζητήσεις που θα κάνεις με οτιδήποτε καινούριο μπει στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη σε όλη την πορεία της εβδομάδας, ενώ οι πιο ερωτικές ημέρες ξεκινούν από τις 16 Φεβρουαρίου με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Πρόσεξε όμως, γιατί οι συναντήσεις του Άρη και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνουν τρομερά χειριστικό χωρίς να το καταλαβαίνεις. Οπότε, η έννοια της απόλυτης ένωσης με την πλήρη ρήξη είναι σχεδόν ταυτόσημες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έκτακτα έξοδα περιλαμβάνει το «μενού» της εβδομάδας για σένα φίλε μου Ζυγέ. Παρέμεινε ψύχραιμος στους φουσκωμένους λογαριασμούς και θυμήσου ότι λύση θα βρεθεί! Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός και δημιουργικός και αυτό είναι κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής στη δική σου περίπτωση, και ειδικά στους χώρους που ζεις και κινείσαι. Ωστόσο, ο λόγος σου εισακούεται και η επιρροή σου είναι μεγάλη. Δυστυχώς, θα συμβούν κάποια αναπόφευκτα έξοδα ή οικονομικές πιέσεις από τρίτους. Αυτό χαλάει λίγο την όλη εικόνα ή διάθεση, αλλά σε συμβουλεύω να το ξεπεράσεις και να μην σταθείς σε κάποιες λεπτομέρειες. Η δυσκολία είναι περισσότερο ψυχολογική και λιγότερο πρακτική. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα δείξουν κατανόηση, και οι καλές στιγμές δεν θα λείψουν, ακόμη και στα ερωτικά σου. Απλά, δεν θα έχουν σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα. Πες αυτά που νιώθεις χωρίς ντροπή και προσέγγισε με θάρρος τον ερωτικό σου στόχο. Από την άλλη η πολυαστρία στον Υδροχόο πρόκειται να σε κάνει πολύ χειριστικό ή αντίστοιχα, αν δεν θέσεις επιτυχώς τα όριά σου να πέσεις θύμα χειριστικής συμπεριφοράς. Η οικογένεια και το σπίτι, αυτό το διάστημα θα παίξουν κρίσιμο και παρεμβατικό ρόλο στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε περίοδο δράσης, εξελίξεων αλλά και έντασης μπαίνεις στα επαγγελματικά σου! Ως τα μέσα της εβδομάδας ευνοούνται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα έχουν μία καλή έκβαση. Το υπόλοιπο μέρος της εβδομάδας γεννά φόβους και ανασφάλειες για την επαγγελματική και οικονομική πορεία!

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι επόμενες μέρες εξελίσσονται με περισσότερο ενδιαφέρον για εσένα, με μεγαλύτερη αξιοποίηση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων. Η επιρροή της Αφροδίτης ενισχύει τα επαγγελματικά σου και διευκολύνει τα οικονομικά σου. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο συμβάλει στο να εντυπωσιαστείς με νέες γνωριμίες ή να απολαύσεις μετακινήσεις. Η σταθερή όμως παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις, καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις συνεχίζουν να υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ φίλε Τοξότη για εσένα έρχεται μια άκρως ερωτική και επικοινωνιακή εβδομάδα χάρη στις πολλαπλές όψεις που σχηματίζονται μεταξύ των ζωδίων του Υδροχόου . Υπάρχουν λίγες έμμονες ιδέες που σου έχουν καρφωθεί, και θα χρειαστεί να ασκήσεις πειθαρχία στον εαυτό σου ώστε να μην υποκύψεις σε ανήθικες ερωτικές προτάσεις ή πειρασμούς. Από την άλλη, βέβαια αν θέλεις να ενδυναμώσεις τα θεμέλια της σχέσης σου και να αναγεννήσεις το πάθος σε αυτήν, το αστρολογικό το οποίο σε βοηθά. Σε υποστηρίζει, επίσης, αν θέλεις να ζήσεις έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική ικανοποίηση έρχεται μέχρι και την Τετάρτη φίλε Τοξότη όπου λαμβάνεις χρήματα που σε βοηθούν να καλύψεις τις ανάγκες σου! Στα επαγγελματικά υπάρχουν κάποιες προτάσεις που σου κινούν το ενδιαφέρον, καλό θα ήταν όμως να σκεφτείς πιο σοβαρά τι σε συμφέρει και μέχρι που μπορείς να ανοιχτείς!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αυξάνει το κύρος σου, τον διακριτικό ναρκισσισμό σου και τις φιλοδοξίες σου. Η καθημερινότητα είναι γεμάτη από περιστατικά, η εργασία περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο, και τα καινούρια κοινωνικά περιστατικά θα σε προβληματίσουν. Τα οικογενειακά έξοδα δεν τελειώνουν, και το άγχος σου γι' αυτόν τον τομέα μεγεθύνεται. Η καλή εκδοχή είναι γύρω από την ερωτική ή αισθηματική σου ζωή, την οποία συνεχίζεις να διατηρείς διακριτικά ή μυστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή της εβδομάδας το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα σε υποστηρίζει σε κάθε προσπάθεια να προσεγγίσεις έναν αισθηματικό στόχο ή να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι στο ταίρι που έχεις στη ζωή σου. Όσο προχωράει η εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις αρκετά απόλυτος και κτητικός. Η πολυαστρία στον Υδροχόο σε κάνει να έχεις εμμονή με τη σταθερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικές πρωτοβουλίες παίρνεις την εβδομάδα που διανύουμε και κάνεις επαγγελματικές κινήσεις που σε βοηθούν με κάθε τρόπο να ανελιχθείς! Στα οικονομικά κάνεις συζητήσεις και έχεις ιδέες που θα σε βοηθήσουν σταδιακά να σηκώσεις κεφάλι και να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Άρης ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιό σου, συναντώντας τον εκεί ευρισκόμενο Πλούτωνα, και αμέσως μετά ακολουθεί και η Αφροδίτη. Αυτή η προσεχής τριπλή συνάντηση στην αρχή του ζωδίου σου εγκαινιάζει μια νέα εποχή για σένα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιταγές του πεπρωμένου. Τίποτα δεν παγιώνεται, γιατί χρειάζονται πολλά ακόμα στάδια μεταμόρφωσης και εξέλιξης για να ολοκληρώσουν το σχήμα τους. Αρκεί εσύ να κάνεις σωστές κινήσεις, να αποφύγεις ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και προπαντός, συναισθηματικές ανταρσίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολυαστρία στο δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα σε κάνει τρομερά ερωτικό ελκυστικό και αισθησιακό. Από την άλλη, είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ γοητείας και χειρισμού. Αισθάνεσαι την ανάγκη να μην καταπιέζεσαι στον έρωτα, όμως φτάνεις σε σημείο να αψηφάς τα όρια των άλλων. Έχεις πολλαπλές ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις γνωριμίες, καθώς και νέες εμπειρίες. Αν αυτή την περίοδο έχεις έναν δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείς να προχωρήσεις προς την επισημοποίηση του

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δραστικές λύσεις δίνεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα! Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσφέρει την εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου και αποκτάς κάτι που το ήθελες πολύ! Το υπόλοιπο μέρος της εβδομάδας σε βρίσκει δυναμικό και έτοιμο να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και βάλε τα δυνατά σου προκειμένου να μεταφέρεις από τη θεωρία στην πράξη ζητήματα που σε αφορούν ιδιαίτερα. Η καλή όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα θα ήταν χρήσιμο να φανεί επωφελής για σένα σε ό,τι σχετίζεται με το σύστημα, με μεγάλες υποχρεώσεις ή τη διευθέτηση ευθυνών που έχεις αναλάβει. Ενίσχυσε τις ασφαλιστικές σου δικλείδες, ανεφοδιάσου σε τομείς που παρουσιάζουν ελλείψεις και προετοιμάσου από τώρα για το δύσκολο πέρασμα Μαρτίου – Απριλίου. Μην προκαλείς με διάφορες κριτικές και προπαντός, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες επιλογές, κυριαρχούμενος από κάποιες ψευδαισθήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δέχεσαι τις ευκαιρίες για να τονώσεις το ηθικό σου, όπως και να κάνεις αρκετές γνωριμίες. Κανονίζεις εξόδους, έρχεσαι σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα. Η ανάγκη σου για να αισθανθείς ασφάλεια και σταθερότητα σε κάνει να ασκείς πίεση . Καλό θα είναι να προτιμήσεις τον άμεσο διάλογο, γιατί η διαδικασία των ‘τεστ’ μπορεί να επιφέρει απομάκρυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει έντονο παρασκήνιο που σου προκαλεί εκνευρισμό, ενώ αισθάνεσαι ότι τα έχεις φορτωθεί όλα στην πλάτη σου και χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να τα διευθετήσεις όλα! Στα οικονομικά, είναι περίοδος αποπληρωμής χρεών και διευθέτησης εκκρεμοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ