Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαλάει ο καιρός στη Βέροια - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της Ημαθίας από το απόγευμα της Κυριακής (25/2) μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης (27/2), σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν στη Βέροια από την Κυριακή στις 5:00 μ.μ. με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Για τον λόγο αυτό και ο δήμος Βέροιας εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

1 σχόλιο:

  1. Αφού χαλάει ο καιρός να φροντίσουν να καθαριστεί η τάφρος 66.Από το Λιποχωρι έως την Ειρηνουπολη τα δέντρα από τις απέναντι όχθες έχουν ενωθεί και τα φερτα υλικά έχουν φράξει τη φυσική ροή του νερού..Και προς Κουλούρα Αμαζονιος.Τροπικο δάσος. Καρδίτσα θα γίνει κάμπος.Πρωην Βάλτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ