Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με γλέντι και χορό έκοψε την πίτα του ο ΣΥΡΙΖΑ - Όλα όσα έγιναν στην «Ελιά»

Με καλεσμένο τον Πρόεδρο της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο
Με πολύ κέφι, ζωντανή μουσική και χορό, έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου την πίτα του για το 2024 ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ημαθίας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ελιά, με επίσημο καλεσμένο και ομιλητή τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Σωκράτη Φάμελλο.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο Συντονιστής της Ν.Ε. Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κινήσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο δίμηνο, έπειτα και τα άσχημα αποτελέσματα των εκλογών, λέγοντας μεταξύ άλλων πως, «μετά από μια εσωτρέφεια, μπήκαμε σε μια άλλη τροχιά, γυρίσαμε τον νομό τρεις φορές, ήρθαμε σε επαφή με τη βάση, κάναμε δράσεις και προχωράμε για τις εσωκομματικές και για το Συνέδριο», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία των δύο περιφερειακών συνεδρίων σε Κοζάνη και Λάρισα, δίνοντας τα εύσημα στον Άγγελο Τόλκα ως διοργανωτή αυτών.

Τέλος, αναφέρθηκε σε έξι σημεία - επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, δεν έφησε χρέη αλλά άφησε 37 δις στο ταμείο του κράτους, δεν βγήκε κανένα σκάνδαλο, δεν έχει δάνεια στις τράπεζες, δεν έκανε υποκλοπές, έχοντας την πλειοψηφία των κεντρικών ΜΜΕ εναντίον του», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης 

«Είμαστε 100% με την σωστή πλευρά της ιστορίας. Να είστε περήφανοι για το ισχυρό πολιτικό σας κριτήριο. Είμαστε αγωνιστές και μαχητές και θα είμαστε ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. μέχρι το τέλος», είπε κλείνοντας με έμφαση.


Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Σωκράτης Φάμελλος και αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Στέφανου Κασσελάκη, είπε χαρακτηριστικά «Όπως καταλαβαίνετε, δεν μας έχουν γονατίσει. Γιατί αυτός ήταν ο στόχος του συστήματος εξουσίας. 

Όλο αυτό το αντιΣΥΡΙΖΑ κλίμα έχει μια βαθύτερη αιτία, ότι το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα κινδυνεύει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου δείχνει ότι ο κόσμος δεν βολεύεται με αυτή την κυβέρνηση και ψάχνει την απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ευθύνη πλέον είναι σε εμάς. 

Αυτά τα μηνύματα πρέπει να αξιολογήσουμε, όπως και την λεγόμενη παντοδυναμία Μητσοτάκη», φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το αποτέλεσμα της Αθήμας, όπου όπως είπε, «οι πολίτες στις δημοτικές εκλογές, με την μικρότερη δυνατή ρωγμή που βρήκαν και έκαναν την μεγαλύτερη ανατροπή, ανέτραψαν την ίδια την οικογενειοκρατία».


Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε ότι «10.000.000 Έλληνες δουλεύουμε για να βγάζουν λεφτά 10 καρτέλ. Με έναν περίεργο τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης έχει καταφέρει να ενώσει τις ανάγκες και τα αιτήματα όλων των πολιτών. Να κάνει μια υπερταξική συμμαχία αλλά εναντίον του. Γιατί αυτός είναι ένα από τα 10 καρτέλ. Αυτό είναι ευκαιρία για εμάς. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. 

Το πρόβλημα δεν ήταν ο Τσίπρας. Έκανε άλλη μια πολιτική τομή στην ελληνική κοινωνία ώστε να αφήσω χώρο για ένα νέο κύμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς κάποιοι σύντροφοι δεν το αξιολόγησαν σωστά και επικαλέστηκαν διαφωνίες για να αποχωρήσουν, επιλέγοντας να αδυνατίσουν έτσι την αξιοματική αντιπολίτευση απέναντι στον Μητσοτάκη», ανέφερε.


Τέλος, πρότεινε να περιλαμβάνεται ο πολιτισμός και η μουσική σε όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, «να έχουν μουσική οι εκδηλώσεις μας, όπως σήμερα, να ομορφύνουν οι οργανώσεις, να περνάμε καλά, να χαιρόμαστε, να μην έχουμε γκρίνια και βγαίνει το αριστερόμετρο στις συζητήσεις για την πατρίδα. 

Να πούμε στους πολίτες κάτι πολύ απλό. Πρέπει κάθε άνθρωπος στην Ελλάδα να έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες δυνατότητες, με μια ισχυρή σύχρονη, ανθρώπινη, ισχυρή πολιτεία», σημείωσε ο κ. Φάμελλος.


Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως «Επειδή εμείς οικογενειακά αγαπάμε τον πολιτισμό, να περάσουμε καλά, να είμαστε πολλοί και πολλές, να γεμίζετε τα γραφεία και να περνάτε καλά και στα γραφεία, να έχουμε δυνατά συντονιστικά, να αισθανθούμε πραγματικά σύντροφοι. Μας έλειψε λίγο. Αλλά όπως βλέπετε είμαστε χαρούμενοι και γλεντέδες και περνάμε καλά και ζηλεύουν όλοι οι άλλοι», είπε κλείνοντας ο κ. Φάμελλος.


Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Συντονιστή και αναπληρωτή Συντονιστή, Γρηγόρη Γεωργιάδη και Αντώνη Καραγιάννη αντίστοιχα, με την βοήθεια του μέλους Κικής Αδαμίδου. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Ο.Μ. Αποστόλου Παύλου, το οποία παρέλαβε η Σοφία Ιντζιάδου.


Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Γιάννη Γαλίκα, για την επί 46 χρόνια αδιάλειπτη συνολική προσφορά του στο κόμμα, στους αγώνες και τα κοινωνικά κινήματα.


Ακολούθησε γλέντι με χορό από όλους, ξεσηκώνοντας ακόμα και τον Σωκράτη Φάμελλο, που έσειρε πρώτος το χορό, ενώ συνοδευόμενος από τον Άγγελο Τόλκα και τον Γρηγόρη Γεωργιάδη, πέρασαν από όλα τα τραπέζια, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και αντάλλαξαν ευχές και απόψεις.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








































































27 σχόλια:

  1. Η τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Γαλικα επειδή επέστρεψε στο κόμμα και πάλι σε μονοψήφιο ποσοστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν τα φέσια είναι μονοψήφια σε εκατομμύρια τότε και τα ποσοστά ακολουθούν . Το θέμα είναι με τα τριψήφια των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ,που μαζί σε λίγο θα γίνουν τετραψηφια. Αλέξη αριστερέ με δεξιά τσέπη ,έφαγες το Σάββατο μπριζόλα στο νοικιασμένο εξοχικό των 75 m2,και καβαλάς χιλιαρα μηχανή ,καπιταλα κουμμουνιστη προδότη των Πρεσπων,υπεύθυνε του χρεους . Μακεδονομάχε καλά τα λέω;

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβες τι είπες; Ή από τα παλιά κόμματα έχεις παραισθήσεις;

      Διαγραφή
  2. Eίδατε , άμα το συνδυάζεις με μπουζούκια και ορχήστρα ,μαζεύεις περισσότερο κόσμο !!!
    Βέβαια ,αν στις ευρωεκλογές συγκεντρώσουν έστω και 5%,να είναι ευχαριστημένοι και ούτε του παπα-ΠΑΣΟΚ να μην το πουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. for the festivals !AYTOI EIMASTE TIPOTA PERISSOTERO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμωνετε? Τουλάχιστον συννενοηθειτε με το κιναλ ΠΑΣΟΚ και γλεντήστε μαζί Ορισμένοι είναι πατριώτες. Μετά τη γέφυρα της τάφρου 66

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ξεφαντωνετε. Στοίχοι με νόημα του που φυσάει ο άνεμος,από αριστεροκεντροδεξιο μουσικαντη. Η πλατεία ήταν γεμάτη με το νόημα......από φιλελεύθερους οικοδόμους,φοιτητές.

      Διαγραφή
  5. Να ζήσει ο καπιταλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν πιάσει πάτο αλλά το διασκεδάζουν οι 98 μαζεμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι.
    Είναι αυτό που λένε σε φτύνουν και εσύ νομίζεις βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φιλελευθερουλη,δεν βρέχει η χλαπατσα του Κούλη είναι.

      Διαγραφή
  7. ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιο πουλάκι μού είπε ότι ο Καμπούρης δεν μπορεί νά λέει καί πολλά πολλά, μετά τό "δημοτικό" παλτό πού φόρτωσε στο κόμμα... Καί καλά ότι πάρθηκε "απόφαση' καί δόθηκε τό"χρίσμα" σε κάποιον φιλόδοξο καί... Τίποτα άλλο! Μόνο φιλόδοξο. Αλήθεια είναι;

      Διαγραφή
  8. Αυτοί τα πλήρωσαν όλα όχι όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που χρωστάνε από 500 εκ . Κυβέρνησαμε φτωχοί και παραμείναμε φτωχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συντρόφια ο ΣΥΡΙΖΑ ιδρύθηκε το 2003 και μετά σχηματίστηκε σε ενιαίο κόμμα το 2013 δηλ έχει 20 χρόνια λειτουργίας και εσείς βραβεύσατε κάποιον για τα 46 χρόνια προσφοράς στο κόμμα, ενώ είναι μέλος σε αυτό 20 χρόνια !!! και ενώ τα περισσότερα δηλ άλλα 26 χρόνια πριν ηταν μέλος του ΚΚΕ., (αν δεν κανω λάθος) !!!, δηλ ενός άλλου κόμματος. Δηλαδή τον βραβεύετε και για τα χρόνια στο άλλο κόμμα, αναδρομικά.
    Και μας εξουσιάζατε 4 χρόνια και θέλετε να γίνετε πάλι κυβέρνηση.
    Θα μαε πείτε καποια στιγμή τι πίνετε ρε παιδιά και δεν μας δίνετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιπροποτό πίνουν 20 χρόνια τώρα

      Διαγραφή
    2. Χειρίζεσαι μήπως αν γίνει μήπως σου κοπούν οι μίζες;;;

      Διαγραφή
    3. Στους αγώνες καί τά κοινωνικά κινήματα, γράφει τό ρεπορτάζ ρε μάγκα! Γιατί παραβλέπεις τά υπόλοιπα τής πρότασης στο ρεπορτάζ; Για νά πείς την βλακεία σου; Ακούστηκες!

      Διαγραφή
  10. με τον κασελ μη περιμενετε οχι κυβερνηση αλλα ουτε δευτερη θεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησε ο μάντης Κάλχας με την γαλάζια κάπα

      Διαγραφή
    2. πολυ αριστερος δεν ειμαι, για να στειλουμε ομως στον αγυριστο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στηριξα ΣΥΡΙΖΑ και Αλεξη ( περα απο τις γκαφες που εκανε λογω τρομακτικης καταστασης , συστηματος και απειρίας ) αλλα ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΕΛ!!! εκτός που ειναι εντελώς άσχετος ( είδαμε και τους σχετικους) η ιδιομορφία του ( sic) τον αποκλείει από χέρι!

      Διαγραφή
  11. Ο χορός του Κ.Α.Π.Η. περισσότερο κόσμο είχε!χαχαχαχα!!! Ούτε τα πρωτοπαλίκαρα απο τις δημοτικές εκλογές δεν πήγαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τότε, που με δημοκρατικές διαδικασίες εκλέχτηκε αρχηγός του κινήματος ο συζηγος του Ταυλερ, ο Μήτσο Τάκης έχασε τον ύπνο του από την αντιπολίτευση που του έκανε ο σύριζα πρδτκη συμχα.

    Τέτοια αξιωματικη αντιπολίτευση είχε να δει η Ελλάδα από τη χούντα του Παπαδόπουλου.

    Δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Αντώνη δεν βλέπω , μάλλον θα πήγε προσκεκλημένος στο Λέχοβο , στον Γαλλίκα του άξιζε η τιμητική πλακέτα , είναι σταθερός στις ιδέες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έτσι είναι . Ο Γαλίκας είναι σταθερός στις απόψεις του : ξεκίνησε τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3% και θα τον φτάσει πάλι στο 3% . Όσο για Μαρκούλη δες τα αποτελέσματα των εκλογών του Μάη και βγάλε τα συμπεράσματα σου . . . Καθίστε με τον σταθερό στις απόψεις του Άγγελλλλλο και βουρ για το 3% , κηφήνες . ΥΓ . Πλακέτα στον Τόλκα πότε θα δώσεις , Γληγόλη ; Τον υβριστή του Τσίπρα λέω , θυμάστε ; ; ;

      Διαγραφή
  14. Αφού δεν ντρέπονται και αυτοαποκαλούνται ((σύντροφοι)).Ηθελα να δω μερικούς μετά τις ευρωεκλογές.Κριμα στον φαμελο γιατί τον Ηθελα λίγο σοβαρό αλλά πάει και αυτός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτοι θα κονταροχτυπηθουν με τον Βελοπουλο για την καταληψη της πεμπτης θεσης στις εκλογες.

    Και θα είναι επιτυχία (αν τον περασουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ