Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν κατάφερε να νικήσει η «Βασίλισσα», 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Βέροια και Απόλλων Παραλιμνίου μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τη Βέροια, η οποία μόλις στο 4ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, με τον Κατσαμαγκά να γράφει με κεφαλιά το 0-1.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, η αναμέτρηση συνεχίστηκε σε πολύ υψηλό τέμπο, με την Βέροια να προσπαθεί, αλλά τον Απόλλωνα να απειλεί, έχοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Πρώτα με τον Καρυοφύλλη να βγαίνει σε τετ-α-τετ στο 16′ και τον Ιωαννίδη να αποκρούει και στη συνέχεια στο 18′ με ψηλοκρεμαστό σουτ, το οποίο έδιωξε στη γραμμή ο Κουτσούκης.

Ξανά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν, με τον Ελέζι να εκμεταλλεύεται την αναστάτωση στην άμυνα της Βέροιας και ξανά από θέση τετ-α-τετ στο 35′ βρήκε τον Ιωαννίδη μπροστά του.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Βέροιας ήρθε στο 37′, με τον Τζόρνταν να πιάνει γεμάτο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Γκάρα να αποκρούει σε κόρνερ.

Η Βέροια συνέχισε ψηλά και έφτασε επιτέλους στην ισοφάριση, με τον Μπάλλα στο 43′ να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από φάση διαρκείας και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Τεράστια ευκαιρία χαμένη για την ομάδα του Παραλιμνίου στο 51′, με τον Κατσημαγκά να κερδίζει την μπάλα ύστερα από λάθος του Ζε Εσόνο, αλλά να μην μπορεί να εκτελέσει σε πρώτο χρόνο, δίνοντας πάσα στον Ελέζι, ο οποίος με τη σειρά του την έστειλε πολύ ψηλά άουτ.

Ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 56′, με τον Καρυοφύλλη να βρίσκεται ολομόναχως απέναντι από τον Ιωαννίδη, αλλά η κεφαλιά του έφυγε αρκετά ψηλά.

Η Βέροια απάντησε στις ευκαιρίες ένα λεπτό αργότερα, εκεί όπου ο Τζόρνταν βρέθηκε σε θέση βολής ύστερα από κόντρες, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Γκάρα.

Επόμενη τελική ήταν ξανά για τους γηπεδούχους, αλλά όχι απειλητική, αφού ο Μπλέτσας επιδίωξε το σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 71′, αλλά την έστειλα ψηλά άουτ. Συνέχισε την πίεση ψηλά η Βέροια και είχε ακόμη μια τελική στο 75′, με μακρινό σουτ του Ζούρκου, το οποίο παρόλο που κατέληξε άουτ, ήταν καλό.

Απίθανη ευκαιρία χαμένα για τη Βέροια στο 85′, με τον Ζούρκο να καλπάζει από τα δεξιά, με ωραία ενέργεια να την πασάρει στον Μπάλλα κι αυτός με τη σειρά του εκτέλεσε συρτά, αλλά ο Γκάρας είχε και πάλι την απάντηση.

Ο Απόλλωνας βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ελέζι να τρέχει με τη μπάλα στο άδειο μισό της Βέροιας, αλλά να βρίσκει απέναντί του και πάλι τον Ιωαννίδη, ο οποίος αποδείχτηκε ο MVP της “Βασίλισσας”.

Η φάση του αγώνα έγινε για τη Βέροια στο 89′, με τον Μπλέτσα να σουτάρει και τον Γκάρα να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια ο Μπάλλας σε άδεια εστία σημάδεψε τον αμυντικό του Απόλλωνα, ο οποίος απομάκρυνε σωτήρια σε μια αμφιβητούμενη φάση.

Οι καθυστερήσεις συνεχίστηκαν με πολλή ένταση, αλλά χωρίς γκολ, με το 1-1 να μην ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΦΑΣΙΔΗΣ (ΠΕΛΚΑΣ 60′), ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ (ΝΤΟΓΟΣ 80′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ (ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 66′).

Απόλλων Παραλιμνίου (ΓΚΙΟΚΑΣ): ΓΚΑΡΑΣ, ΚΙΟΥΤΣΕΚΤΣΙΔΗΣ, ΤΖΟΜΑΧΑΣΒΙΛΙ, ΖΑΒΕΡΔΑΣ, ΚΟΥΤΖΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ, ΤΖΑΜΠΕΓΙΑ (ΤΣΙΜΙΚΑΣ 79′), ΖΗΣΗ, ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ, ΕΛΕΖΙ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΕΤΡΟΥ 66’/ΣΚΑΠΗΣ 69′).

18 σχόλια:

  1. Εχουμε ελπιδες για τη θεση Nr11,αυτη που οδηγει στα μπαραζ για να μην παιξουμε στα τοπικα τον οκτωβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα,τοσο κατω ειναι η βεροια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αλλη κυριακη,εχουμε κηδεια.
    Τετελεσται τεσσερα και αρχιζουμε τα μνημοσυνα.
    Τα τρεια,τα σαραντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του χρονου τα δειαρκειας στα vip ποσο θα εχουν;ωραια παιχνηδια θα εχουμε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμοια φανελα της ευκαρπιας που μπορουμε να αγορασουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε τωρα το πουλμαν των οπαδων να ετοιμαστει για ευκαρπια,ωραια εκδρομη θεσσαλονικη,ας κανουνε και μια σταση μετα στο τερκενλη γιατσουρεκακι για να γλυκαθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στο χατζη να πανε στη καλαμαρια για καζαν Ντιπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις από Καλαμαριά εσύ μάλλον... Έτρεχες να γλυτώσεις εκεί....

      Διαγραφή
  8. Και κανενα τριγωνακι απο το πανοραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο 2 λεπτο η ευκαρπια θα κανει το 1_0,
    Στο 8 κεπτο το δευτερο,στο 20'το τριτο,
    Στο 28'το τεταρτο,
    Στο ημιχρονο να παρουνε το πουλμαν για τα γλυκα και επιστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασιλισσα,γιατι;
    Εχει καποιο τιτλο η βεροια;
    Ατιτλη,αρα ποια βασιλισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι γραφικός γράφεις σχόλια ανά τέταρτο σε όλα τα ποστ θα σε συμβουλευα να κοιτάξεις τη σελίδα σου που σε βρίζουν όλοι οι φιλαθλοι όλων των ομάδων και να αφήσεις τη Βέροια ήσυχη

      Διαγραφή
  11. Δεν υπάρχει βασίλισσα πάρτε το χαμπάρι ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να πάει κάπου η Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πτωχευμενη πολη πτωχευμενη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πτώχευμενος εισαι εσυ και όλο σου το σοϊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανερχόμενη οικονομία της βεροιας με τεχνολογιες αιχμης προτογενη δευτερογενη τομεα που σαρωνει τουριστικη επισκεψιμοτητα και αλλα. τωρα ξυπνα χαπατο

      Διαγραφή
  14. Οχι φιλε,δεν ειμαι γραφικος,ρεαλιστης και βαθια αγαπω το τοπο βεροια πολη και ομαδα συμβολο αλλα βαθια κοιμαστε, ειναι τιμη να πινω το καφε μου στη βεροια και στη καλαμαρια,πρεπει ομως καποιος να τους ξυπνησει και βαζοντας βασεις και κανοντας αγωνες οπως ο ποντιακος ελληνισμος χωρις κοντραμπατα αφμ να ανεβει η βεροια στη supe league με ενα ηγετη οπως ο Μελισσανιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποτε τα αρνητικα σχολια δεν ειναι αρνητικα,καπου βαθια αποσκοπουν.
    Κατι θελουν να πετυχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ