Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραδιά αλληλογνωριμίας και κοπής πίτας για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.


Σε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας έκοψε την πίτα του το απόγευμα της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2024.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα... «του νόους ας μπέτε», με τον νέο πρόεδρο Λεωνίδα Ακριβόπουλο να κάνει μια πρώτη επίσημη αλληλογνωριμία με όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., την καλλιτεχνική διευθύντρια Καλλιόπη Σίμου, τους εμψυχωτές των τμημάτων θεατρικής υποδομής και τους εργαζομένους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.


Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος, με το φλουρί να «πέφτει» στο κομμάτι της Ισαβέλλας Κωνσταντούδη, μέλους του Δ.Σ., το οποίο συνοδευόταν από ένα δώρο, μια έκδοση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με τίτλο «Δημήτριος Βικέλας: Υπό το φως της σελήνης».

Η συνάντηση συνεχίστηκε με κρασάκι και κεράσματα.






















7 σχόλια:

  1. Αν φυσικά γνωρίζονταν και είχαν και αυτογνωσία δεν θα βρίσκονται εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υψηλοί μισθοί (υπέρογκα ποσά για κάποιους αόρατους) για καθόλου υψηλή τέχνη.Το ίδιο και στην έτερη επιχείρηση Πολιτισμού.Κεπά. Επαρχιακό παρακολούθημα στον Πολιτισμό η Βέροια,αλλά ποιον νοιάζει στην τελική; Θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Έλα εσύ να μας γυρίσεις κανένα έργο γιατί χανόμαστε.

      Διαγραφή
  4. η Βέροια είναι γνωστή στις γύρω πόλεις για την ανέκαθεν πολιτιστική παραγωγή. Αυτό μου λένε φίλοι και γνωστοί, από τις γύρω πόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψήφοι από τη μπάλα τι προσφέρουν στον πολιτισμό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ