Τη ραγδαία αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει το β’ μέρος της δημοσκόπησης της εταιρείας Alco που παρουσιάστηκε την Παρασκευή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζει συσπείρωση (54%) γεγονός το οποίο σημαίνει ότι σχεδόν ένας στους δύο ψηφοφόρους του στις εθνικές εκλογές έχει πλέον αποστασιοποιηθεί από την Κουμουνδούρου.
Οι μεγαλύτερες απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται, όπως ήταν αναμενόμενο, προς τη Νέα Αριστερά (10%), προς το ΠΑΣΟΚ (4%) το οποίο βρίσκεται πλέον καθαρά στη δεύτερη θέση αλλά και προς το ΚΚΕ το οποίο φλερτάρει με διψήφιο ποσοστό και απειλεί την τρίτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
Τη μεγαλύτερη αποσυσπείρωση παρουσιάζουν οι Σπαρτιάτες 46% ενώ η συσπείρωση της ΝΔ φτάνει στο 70% γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τις απώλειες στην πρόθεση ψήφου για τις επικείμενες ευρωεκλογές. Τα πιο υψηλά ποσοστά συσπείρωσης εμφανίζει το ΚΚΕ (94%), η Ελληνική Λύση (91%) και το ΠΑΣΟΚ (85%).
Το βασικό κριτήριο για την επιλογή του κόμματος που θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, το 38% αναφέρει την οικονομία, το 17% τα κοινωνικά ζητήματα και το 16% την ιδεολογία.
Όσον αφορά στην εικόνα των υπουργών, ο Νίκος Δένδιας με 32% θεωρείται ο πιο επιτυχημένος και ακολουθεί Κυρ. Πιερρακάκης (12%), Μιχ. Χρυσοχοϊδης (10%), Άδωνις Γεωργιάδης (8%) και Κωστής Χατζηδάκης (4%). Το 37% των ερωτηθέντων δηλώνει «κανένας» ενώ το 18% δεν απαντά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Συγκίνηση και βαθιά συναισθηματική φόρτιση προκάλεσε η επίσκεψη του Ματθαίου Τσαχουρίδη στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο
-
Καταδίκη μεσάζοντα που παρίστανε τον εκπρόσωπο ολλανδικής εταιρίας - Αθώοι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι
-
Μίλτος Πασχαλίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη και άλλα 11 υπαίθρια μουσικά δρώμενα με σπουδαίους καλλιτέχνες
-
Ξεκίνησαν τα πρώτα κομβόι για Αθήνα - Το ραντεβού δόθηκε στον Περιφερειακό - Θα διανύσουν 1.040 χλμ για να δούνε το
-
Μια διαφορετική και αρκετά χιουμοριστική ιστορία παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία της
-
Η θρυλική Generation X επιστρέφει για ένα βράδυ αναμνήσεων και διασκέδασης
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
«Τον μετέφερα στα Επείγοντα σε ημιαναίσθητη κατάσταση και υπέγραψα εγώ για να γίνει η αιμοκάθαρση, ώστε να του σώσουν
-
Nothing Else Matters... εκτός από το συγκεκριμένο live, που θα παρακολουθήσουν πάνω από 120.000 άτομα!
-
Ξυλοκοπήθηκε με απίστευτη βιαιότητα, αλλά δεν υπάρχουν ίχνη αίματος, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό





Ρητορική ερώτηση,αν είχες μια ιδιωτική εταιρεία, επιχείρηση εκτός του Δένδια σε ρόλο υπεύθυνου σεκιούριτι, υπήρχε περίπτωση να προσλάβεις κάποιον από αυτούς στη λίστα; και αν ναι πες μας τους λόγους,που δεν θα έχουν σχέση με άλλα πολιτικά ταλέντα άλλων κομμάτων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια εξήγησε μας τότε γιατί τους ψήφισαν με 41% διότι από μυαλοπώληδες χορτάσαμε.
ΔιαγραφήΑπάντηση στο 8:32, αν ο λόγος για σένα είναι το 41% του 54%που πήγε και ψηφησε , δηλαδή το 22% του συνολικού ελληνικού πληθυσμού άρα το 78% είτε αδιαφόρησε ,είτε δεν τους ενέκρινε,και τώρα έρχεσαι στα λόγια μου ,πάντα θα υπάρχει ένα 20 με 30% των επιχειρήσεων που με τις λάθος επιλογές φαλιριζουν γιατί θεωρούνται μυαλοπωλιδες,ελπίζω τώρα να χορτασες.
ΔιαγραφήΑς σοβαρευτούμε....έχουμε ανάγει τους ψεύτες ιδεολογικά και τυχοδιώκτες σε ηθικά άξιους και δημοφιλείς ...η κατάντια είναι τεράστια στην χωρα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυτυχώς που είναι στην κυβέρνηση. Τέτοιος πολιτικός να είναι απών? Αλίμονο μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε λένε "Ρίζο"και όπως θέλω τά γυρίζω. Έτσι για να θυμούνται και οι παλαιότεροι
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ κατάντια της κοινωνίας του 41%
ΑπάντησηΔιαγραφήLAOS XORIS PIXIDA AINTA GIOYRGIA !
ΑπάντησηΔιαγραφή