Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο μπλόκο του Νησελίου ο Φάμελλος

Στο αγροτικό μπλόκο του Νησελίου βρέθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, λίγη ώρα μετά την έξοδο των αγροτών στην Εγνατία, ο κ. Φάμελλος επισκέφτηκε τους αγρότες και συζήτησε μαζί τους τα θέματα και τους λόγους των κινητοποιήσεων.

Μαζί του συνομίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας Γιώργος Διαμαντόπουλος που εξήγησε και ανέλυσε τα αιτήματα των αγροτών.

3 σχόλια:

  1. Ειδε σανο και σκέφτηκε οτι εκεί υπάρχουν εν δυνάμει ψηφοφόροι του.
    Λησμόνησε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ(μαζι με ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) ΤΗΝ Κ.Α.Π. που φέρνει τα προβλήματα ..........

    Στην ουσία, δεν κάνει λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε θες και Ευρώπη θες και δικαιώματα ; Υπάρχει περίπτωση ΕΕ και αυτονομία. Το θέμα είναι να αντιστέκεσαι,κάτι παραπάνω κερδίζεις αρκεί να μην είσαι δεδομένα ο ηλίθιος πρόθυμος.

      Διαγραφή
  2. Για να είσαι επιτυχημένος πολιτικός πρέπει να τα έχεις καλά με τον φακό. Δείτε τον, σαν μοντέλο πήρε πόζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ