Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψαν το «Μουσικό Κουτί» τα αδέλφια Τσαχουρίδη

Μια καταπληκτική εμφάνιση στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης. 




Οι δύο καλλιτέχνες από τη Βέροια συμμετείχαν στο αφιέρωμα της Yasmin Levy, την αισθαντική ερμηνεύτρια που μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της σε όλη τη Μεσόγειο και διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινόμε κεντρικό παρουσιαστή το Νίκο Πορτοκάλογλου. 




Δύο ώρες ποιοτικής διασκέδασης, με όμορφες μελωδίες από κλασική, ποντιακή, ευρωπαϊκή και ανατολίτική μουσική, με τους Βεροιώτες ερμηνευτές να εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο την ποντιακή μουσική παράδοσή του τόπου μας.




Δείτε τα video:


11 σχόλια:

  1. Έλεος...το ότι προσπαθούν να τραγουδήσουν κλασσικό τραγούδι χωρίς φωνή, προετοιμασία και με ποντιακή προφορά μόνο μαγικό δεν είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους βαρεθηκαμε όλο τα ίδια και τα ίδια δεν έχουν κάτι να μας πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς φωνή και προετοιμασία, μόνο με κάτι λίγες σπουδές στο εξωτερικό, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στη μουσική, αυτό το "μαύρο χάλι" γεμίζει θέατρα και Μέγαρα , συνεργάζεται με κορυφαίους καλλιτέχνες , διδάσκει ήθος και πολιτισμό .... Δυστυχώς δεν έχουν κάτι καινούριο να πουν , (προφανώς δεν παρακολουθήσατε τη συνεργασία τους με τα παιδιά της Άνοιξης) ,καθώς δεν είναι γυναίκες για να ποζάρουν με τα εσώρουχα, δεν χωρίζουν -τα φτιάχνουν -ξαναχωριζουν κλπ και κρατάνε την προσωπική τους ζωή για τον εαυτό τους . Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλά διαφημίζουν την πόλη μας που τώρα τελευταία μόνο για άσχημα πράγματα ακούγεται ... Δυστυχώς τα σχόλια σας επιβεβαιώνουν το επίπεδο σας καθώς κάτι το ρητό "κανείς προφήτης στον τόπο του "...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφημίζουν καθόλου την πόλη αλλά κατεξοχήν τον εαυτό τους ούτε έχουν προσφέρει κάτι σε αυτήν αντιθέτως πήραν και ακόμα παίρνουν αρκετά. Οι σπουδές τους έγιναν εξολοκλήρου με υποτροφίες της Μητρόπολης και γνωρίζουμε ότι η εκκλησία τους υποστηρίζει και τους μανατζαρει σταθερά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε στην πόλη και δεν έχουν να κάνουν με την αξία τους και φυσικά οι ποντιοι τους υποστηρίζουν για τους γνωστούς λόγους. Αυτά μην πιάσουμε και άλλα που δεν είναι της παρούσης

      Διαγραφή
    2. Από όλες αυτές τις ακριβοπληρωμένες εμφανίσεις που κάνουν τι έχουν προσφέρει στην πόλη? Τίποτα απολύτως. Στις εκπομπές δεν βγαίνουν ως εκπρόσωποι της πόλης (ευτυχώς) αλλά για να διαφημίσουν τον εαυτό τους, να κλείσουν εμφανίσεις και να ανεβάζουν το κασέ τους.Να λέμε τα πράγματα ως έχουν.

      Διαγραφή
    3. Οι συγκεκριμένες σπουδές δεν εξασφαλίζουν και υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο το οποίο δυστυχώς δεν διαθέτουν.

      Διαγραφή
    4. Η αλήθεια είναι όταν τους είχαμε προσεγγίσει πριν κάποια χρόνια για μια εμφάνιση χωρίς αμοιβή για την βοήθεια και προβολή της πόλης εξαφανίστηκαν και μόνο που δεν μας έβρισαν. Αυτά.

      Διαγραφή
    5. Έχουν ευεργετηθεί και έχουν "προφητεύσει" αρκετά στον τόπο τους εδώ και χρόνια. Φτάνει ας ευεργετηθεί και κάνεις άλλος που κάνει και πιο αξιόλογα πράγματα.

      Διαγραφή
  4. Μια ωραία ιδέα θα ήταν να οργανώνουν εκδρομές με το γνωστό τουριστικό γραφείο και να τραγουδούν μέσα στα λεωφορεία! Γιατί όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος τους αντέχει τόση ώρα! Για σύντομες εκδρομές μόνο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ