Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να αναβαθμιστεί σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο το Ειρηνοδικείο Νάουσας ζήτησε ο Τσαβδαρίδης

Την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου της Νάουσας σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε σε συνάντηση που είχε ο Βουλευτής με τον Υπουργό προκειμένου να συζητήσουν τις επικείμενες αλλαγές στην κατανομή των Πρωτοδικείων και των Εφετείων της χώρας που συμπεριλαμβάνονται στον νέο Δικαστικό Χάρτη που επεξεργάζεται το Υπουργείο, με στόχο την ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης καθώς και την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο κ. Φλωρίδης άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο κ. Τσαβδαρίδης και είδε κατ’ αρχήν θετικά την συγκεκριμένη πρόταση, δεσμευόμενος να τη μελετήσει αμέσως με το επιτελείο του προκειμένου να την αξιολογήσει και να λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

9 σχόλια:

  1. Με σχεδόν μηδενικό αντικείμενο ; Μόνο και μόνο για να πληρωνουμε κι άλλους υπαλλήλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Λαζαρε τον όπου φυσάει ο άνεμος πασοκο παρακαλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Φλωρίδης πάντως φαίνεται πως κάνει αγγαρεία για να βγει φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Λάζαρε,βρε Λάζαρε,άλλο ανέκδοτο δεν βρήκες να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείς και ...εφετείο!
    Κοιτα να δείτε τι θα κάνετε με τους γάμους που τάξατε στους ...έτσι και αφήστε τα παραμύθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάζαρε , χαιρέτα τους Νεοδημοκράτες που τόσα χρόνια σε στήριζαν....
    Δεν μπορέσατε να πιάσετε το σφυγμό της κοινωνίας και της βάσης της Ν.Δ. ... Είναι δυνατόν Λάζαρε να μην πεις κάτι και σύρεσαι πίσω από την ψήφιση νόμων που διαλύουν την κοινωνία; Εσύ έπρεπε να πεις , για να καταγραφεί έστω και στα πρακτικά, ΄΄ ναι, να καλέσουμε , όχι με υπόμνημα αλλά με φυσική παρουσία εκπροσώπων και την Εκκλησία να μας μιλήσει στην Επιτροπή της Βουλής΄΄. Φοβήθηκες κάτι;...
    Αν αύριο κάποιος θέλει να παντρευτεί 10 γυναίκες ή 20 άντρες θα το υπερψηφίσετε; Αν άλλος θέλει κάθε διαστροφή που έχει στο κεφάλι του , να το θεωρήσει γάμο, θα το υπερψηφίσετε; Που θα σταματήσει αυτή η διάλυση της κοινωνίας;... Κατά βάθος γνωρίζεις τα αυτονόητα γιατί είσαι καλός οικογενειάρχης. Αυτό είναι αλήθεια.
    Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει να ακουστεί η καθαρή φωνή της συνείδησής σου και σέρνεσαι πίσω από τη woke κουλτούρα; Άλλοι μέσα στο κόμμα σου βρήκαν τη δύναμη και με στεντόρια φωνή την απορίπτουν.
    Κλείνω Λάζαρε με τον Κωστή Παλαμά :
    Χρωστᾶτε
    καὶ σὲ ὅσους ἦρθαν, πέρασαν,
    θὰ ‘ρθοῦνε, θὰ περάσουν.
    Κριτές, θὰ μᾶς δικάσουν
    οἱ ἀγέννητοι, οἱ νεκροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φέρε τον Άρειο Πάγο στη Νάουσα Λάζλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ