Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επί ποδός η Τροχαία - «Καθαρίζει» το κέντρο της Βέροιας

Αποφασισμένος να βάλει σε τάξη το κυκλοφοριακό ο Διοικητής Θωμάς Νιώπας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται η έντονη παρουσία της Τροχαίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. 

Σε καθημερινή βάση, δικυκλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας, με την συνδρομή του περιπολικού της Τροχαίας και της ΔΙ.ΑΣ. κινούνται σε Μητροπόλεως, Ελιάς, Ανοίξεως και Βενιζέλου, προκειμένου να απομακρύνουν τα παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα, αλλά και τα διπλοσταθμευμένα που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία. Άλλες φορές με προειδοποιητικό σήμα και σφυρίγματα, ενώ άλλες φορές ρίχνοντας απευθείας πρόστιμο στους παραβάτες.


Η αποστολή τους είναι δύσκολη, καθώς πέρα από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται (ειδικά τις πρωινές ώρες) έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δικαιολογίες των οδηγών που σε πολλές περιπτώσεις είναι... προκλητικές. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται, με τους επιτελείς της Τροχαίας να προσανατολίζονται σε ακόμη περισσότερους ελέγχους.


Στόχος του Διοικητή της Τροχαίας Θωμά Νιώπα είναι να μπει μια τάξη στο κέντρο της Βέροιας και να μειωθούν στο ελάχιστο οι παραβατικές συμπεριφορές των οδηγών. Αποτελεί για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα που θέλει να το κερδίσει!

Ο έμπειρος αξιωματικός δίνει καθημερινό αγώνα για να το πετύχει αυτό και σε πολλές περιπτώσεις κατεβαίνει και ο ίδιος στους δρόμους προκειμένου να βοηθήσει το έργο των υφισταμένων του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έχει δοθεί ρητή εντολή, οι δικυκλιστές να ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς την Μητροπόλεως και την Βενιζέλου τις ώρες αιχμής και να υπάρχει παρουσία της Τροχαίας, πέριξ των σχολικών μονάδων κατά την είσοδο και την έξοδο των μαθητών.

Βέβαια μετά από τέτοιες επιχειρήσεις, δεν λείπουν και οι γκρίνιες, αφού αρκετοί συμπολίτες μας, καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αφού θα πρέπει να πληρώσουν τις κλήσεις.

12 σχόλια:

  1. Με το μαλακό τα πρόστιμα για τις ολιγόλεπτες στάσεις γιατί ειναι δύσκολα τα πράγματα . Αν γίνεται σε 2-3 διασταυρώσεις και σε ωρα αιχμής ( το πολύ για μισή ώρα με 3 τέταρτα) ένας τροχονόμος για την κυκλοφορία.
    Τέλος, πολύ καλή ( έξυπνη και χωρίς κόστος για κανέναν ) η τοποθέτηση πλαστικών εμποδίων παρκαρίσματος στα επικίνδυνα - δύσκολα σημεια των δρόμων! Μπορείτε να εντοπίσετε κάποια ακόμα και να τοποθετήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τα καλαθάκια τα τελάρα και τις σημαίες που βγάζουν στο οδόστρωμα οι περιπτεράδες και οι μαγαζάτορες για να κρατάνε το πάρκινγκ τι θα γίνει ;
      Θα μαλώνουμε εμείς μαζί τους ;
      Δεν τα βλέπει η τροχαία ;

      Διαγραφή
    2. Επιτέλους να αποκτήσει έσοδα ο Δήμος μια που ο Αδαμίδης δεν ήταν αυτής της λογικής...λογικό δεν είναι να "κρύβεται" η τροχαία και να σου δίνει μπιλλετακια για το τίποτε;;; Πότε επιτέλους θα γίνει σοβαρή δουλειά γιατί την νύχτα δεν ησυχάσουμε από θόρυβο και τα μουγκρισματα λες και είμαστε σε Φόρμουλα ..εκεί ποιος θα δώσει εντολή;;;;..ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ πολίτες και Υπηρεσίες επιτέλους...

      Διαγραφή
  3. Τα τελευταία χρόνια η πόλη έχει μπαχαλοποιηθεί από όλους τους αρμοδίους μη δίνοντας καμία μα καμία σημασία στην ποιότητα ζωής των πολιτών.
    Επώνυμοι και μη επαγγελματίες, επιδεικτικά αγνοούν τους νόμους κάνοντας όλους τους άλλους να υποφέρουν.
    Χωρίς καμία ντροπή φουρνάρηδες, μπακάληδες, έμποροι ποτών, καφετζήδες κτλ παρανομούν τόσο πολύ προκλητικά, φορτώνοντας και ξεφορτώνοντας όποτε αυτοί θέλουν, χωρίς να δίνουν σημασία σε κανέναν.
    Φτάσαμε στο σημείο (κατάντια πλέον) να επικροτούμε την τροχαία που επιτέλους εφαρμόζει το νόμο.
    Και πολύ άργησε ο νέος διοικητής της τροχαίας, ας σηκωθεί λοιπόν από την καρέκλα του και αυτός και οι υπόλοιποι, και ας εφαρμόσουν τον νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Δ/ τα Τροχαίας, επαναφέρετε επιτακτικά τον Γερανό.Ο φόβος και μόνο της ύπαρξης του αποτρέπει πολλούς για παραβατικές συμπεριφορές. Θεσπίστηκε η εφαρμογή του επί Διοίκησης Κούγκα με θετικά αποτελέσματα. Τό ποιο αποτρεπτικό μέτρο στην Ελληνική νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα απο πολύ καιρό ,κατι παει να στρώσει στην παράνομη στάθμευση στην πολη.
    Υπάρχει δρόμος ακομη ,κυκλοφορούν πολλά γαιδουρια με αντικοινωνική συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΙΧ ( ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ... ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδικά οι φουρναριδες και κάποιοι μανάβη δες, το έχουν τραβήξει στα άκρα, επαγγελματίες λέγονται, ας γελάσω, αν το κάνω εγώ θα μου πάρουν το δίπλωμα, χώρια το προστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά πρέπει κύριοι αρμόδιοι να βάλετε συγκεκριμμενο ωράριο επαγγελματιών για φόρτωμα ξεφόρτωμα...διότι έχουν 24ωρη κατοχή πλεον

      Διαγραφή
  8. Μπράβο στον διοικητή αλλά είναι και κάτι αυτοκίνητα συναδέλφων που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και επειδή τα γνωρίζουν δεν ασχολούνται περνάνε και όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας κάνει τον κόπο να δει τους δρόμους περιμετρικά των κεντρικών οδών που γίνεται χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ