Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ελένη Γεωργιάδου-Στεφανάκη καλεσμένη «Στο… Μαντρί» του sportsfan.gr

Η Πρόεδρος του συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ) Βέροια, Ελένη Γεωργιάδου-Στεφανάκη, θα βρεθεί παρέα μαζί μας «Στο… Μαντρί».

Η κ. Γεωργιάδου-Στεφανάκη θα μας μιλήσει για το θεάρεστο έργο που επιτελεί ο σύλλογος. Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, είναι ένας σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων στο φάσμα του αυτισμού φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα τη Βέροια Ημαθίας. Εκπροσωπεί άτομα σε όλο το φάσμα του αυτισμού (χαμηλή, μέση, υψηλής λειτουργικότητας και asperger).

Ο σύλλογός ιδρύθηκε το 2015 προκειμένου να εργαστεί για τη διασφάλιση των ισότιμων δικαιωμάτων τους στη ζωή και παράλληλα να συνδράμει το οικογενειακό τους περιβάλλον στο δύσκολο έργο τους. Ο σύλλογός μας αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 31 ωφελούμενους, οι οποίοι είναι μαθητές σχολείων ειδικής αγωγής, ειδικών γυμνασίων και λυκείων, ειδικών επαγγελματικών εργαστηρίων αλλά και μαθητές σχολείων τυπικής εκπαίδευσης με παράλληλη στήριξη. 

Φυσικά, ο Μανώλης Πεχλιβανίδης και ο Παναγιώτης Παντσερίδης θα σχολιάσουν τις εξελίξεις στα αθλητικά δρώμενα της Ημαθίας και εννοείται ότι από την ατζέντα δεν λείπουν μπάλα, αναλύσεις και ο ανεπανάληπτος χαβαλές της αγαπημένης σας εκπομπής!

Το Μαντρί είναι εδώ ενωμένο δυνατό! 21:00-23:00 στις οθόνες σας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ