Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρασκήνιο: Ποιοι παίζουν «μπάλα» στη Νέα Αριστερά Ημαθίας;

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν «πνιγεί» στην εσωστρέφεια και να οδηγούνται σ' ένα μαχητικό συνέδριο με πολλές διαφωνίες και αντιθέσεις, αλλά και στη Νέα Αριστερά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. 

Η έλευση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στη Βέροια (δείτε εδώ) αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει το νέο κόμμα «σάρκα και οστά», να δούμε ποιοι στηρίζουν αυτήν τη νέα προσπάθεια και να δημιουργηθεί η πρώτη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν τα πρώτα τηλέφωνα, προκειμένου να γεμίσει η αίθουσα. Το ραντεβού με τον Βουλευτή Α' Αθηνών έχει δοθεί για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Βέροιας. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια πρώην βουλευτής, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με την Έφη Αχτσιόγλου και δύο πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας (προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ), έχουν ξεκινήσει κινητοποίηση και θα είναι εκείνοι που θα υποδεχθούν τον πρώην υπουργό. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο facebook έχει δημιουργηθεί η σελίδα «Νέα Αριστερά Ημαθίας», όπου απαριθμεί 147 ακόλουθους.

7 σχόλια:

  1. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...φυσικά να δούμε και τον Δημήτρη σε θέση λοχαγού προεδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε κακομοίρηδες ακόμη δεν πήρατε χαμπάρι ότι η αριστερά στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παγκοσμίως είναι για τα σκουπίδια όχι μόνο στην Ελλάδα..,,

      Διαγραφή
  3. Σύντροφοι χωρίς διάθεση να σας πειράξω, νομίζω ότι αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει ρίξετε (νερό στο κρασί σας) και να συνεργαστείτε με υπευθυνότητα με το ΠΑΣΟΚ για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο ΠΑΣΟΚ ,αυτό που έφυγε στην ΝΔ ή αυτό που ήρθε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά είναι και τα φέσια ,σαν κιναλ υπήρχε άφεση αμαρτιών ,τώρα σαν ΠΑΣΟΚ τι ;

      Διαγραφή
    2. στον Ανώνυμος19 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:09 μ.μ.
      στο ΠΑΣΟΚ του 11,5%.
      Ξεκόλλα δεν βλέπεις ότι δεν υπάρχει άλλη λογική λύση ;

      Διαγραφή
  4. Μπράβο ρε μητσαρα τζανακο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ