Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βασιλόπιτα με χαμόγελα και πολλές ευχές για την πιο δυνατή ομάδα του Ημαθιώτικου διαδικτύου

Όμορφες, οικογενειακές στιγμές με πολλά χαμόγελα και ευχές για τους ανθρώπους του veriotis.gr, του sportsfan.gr και της Improver Communications επιφύλασσε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το 2024. Στο φιλόξενο "Μαύρο Πρόβατο" η πιο δυνατή ομάδα του ημαθιώτικου διαδικτύου, μαζί με αγαπημένους συνεργάτες έδωσαν τη "μάχη" με τους εκλεκτούς μεζέδες και το τυχερό φλουρί! 

Ο επικεφαλής της ομάδας Ζήσης Χ. Πατσίκας, αφού ευχήθηκε καλη χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την απαράμιλλη προσήλωσή τους στους στόχους: ο veriotis.gr να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να αποτελεί ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά ΜΜΕ της ελληνικής περιφέρειας, το sportsfan.gr μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο λειτουργίας να φέρνει νέα δεδομένα στην αθλητική ενημέρωση και η Improver Communications να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας. Παράλληλα προανήγγειλε την περαιτέρω ανάπτυξη της web-tv με "όπλο" το νέο υπερσύγχρονο studio που είναι έτοιμο να φιλοξενήσει νέες παραγωγές τηλεοπτικών εκπομπών.

Επιστρέφοντας στα... καθέκαστα, τελικά πιο "μάχιμος" και τυχερός από όλους αποδείχθηκε ο κύριος Μάκης Σαπουνόπουλος από την Αλεξάνδρεια που ήρθε μας πήρε το φλουρί και το αναμνηστικό δωράκι (ενα smartwatch). Βέβαια, δεν έλειψαν και τα μικροεπεισόδια, καθώς κάποιοι κύριοι (βλ. Μαντρί) έβγαλαν από τις τσέπες κάτι φλουριά από το 1821 προσπαθώντας να αποσπάσουν το δώρο. Μάταια όμως!

Καλή χρονιά σε όλους!



































8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, επικεφαλής και εξαίρετους συνεργάτες για την δουλειά που κάνετε σε κάθε τομέα. Εύχομαι μεγαλύτερες επιτυχίες το 2024. Καλή χρονιά και δύναμη σε όλους . Βασίλης Σαρρηγιαννιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Και μια ερώτηση που μας καίει εμάς που σχολιάζουμε. Ποιος από τους εικονιζόμενο μας κόβει τα σχόλια ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε; Τι θα κάνεις; Άμα εσύ θέλεις να βρίζεις, δεν σημαίνει ότι θα σε ανέχονται όλοι. Άμα είναι να το είχαν ελεύθερο...

      Διαγραφή
  3. Dream team τύφλα να έχει το πρώτο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά στην κλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτη πολλά, σε εσάς και στις οικογένειές σας και να προσφέρετε έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε χρόνο και καλύτερα σας ευχόμαστε! Αλλά για αυτό χρειάζεται να υπάρχουν χρήσιμες και ωφέλιμες ειδήσεις. Πως θα γίνει χωρίς ευημερία, αλλά με παρακμή του τόπου; Θέλει καλή προαίρεση από όλους μας. Χωρίς μιζέρια αλλά με εποικοδομητική κριτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ