Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αφιέρωμα της ΕΡΤ για την διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού - Τι δήλωσαν οι μαθητές

Το Δημοτικό Σχολείο Σταυρού απέσπασε το 3ο βραβείο για την ταινία μικρού μήκους "Πατρίδα είναι οι Άνθρωποι", παραγωγής του σχολείου για το σχολικό έτος 2022-2023, με την οποία συμμετείχε στον 5ο Διαγωνισμό «Τα Σχολεία Εκπέμπουν στην ΕΡΤ», στην κατηγορία των μαθητικών δημιουργιών δημοτικών σχολείων.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Περίμετρος» έκανε αφιέρωμα για την βράβευση αυτή και φιλοξένησε τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι περιέγραψαν την εμπειρία τους και δήλωσαν ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν σ' αυτήν την ταινία.

Δείτε το video:


7 σχόλια:

  1. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανιστόρητε κομπλεξικέ κάνγκουρα δες πρώτα την ταινία μικρού μήκους και μετά βγάλε την χολή σου! Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές του εγχειρήματος!

      Διαγραφή
    2. Μετά έρχονται στο γυμνάσιο και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου.

      Διαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, ιδιαίτερα στην νύφη μου Χριστίνα Δημητριάδου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ότι κατάλαβα όλοι εσείς με τα συγχαρητήρια είστε συγγενείς μεταξύ σας.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή για ορισμένους που έχουν άποψη χωρίς να έχουν δει την ταινία μιλώντας απαξιωτικά και μηδενιστικά για την προσπάθεια των δασκάλων και των παιδιών. Η ταινία ντοκιμαντέρ αναφέρεται δυστυχώς σε γεγονότα που πονάνε. Μπράβο στα παιδιά και στο δημοτικό σχολείο Σταυρού, μπράβο και σε όλους τους συντελεστές της ταινίας!
    Χρήστος Λουκέρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ