Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στην κηδεία του βρέφους στο Μακροχώρι - Έδιωξαν τον πατέρα του

Παππούς: «Άρχισα να τον κυνηγάω - Ά
μα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα»

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του βρέφους, που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του στην Ημαθία. Η κηδεία έγινε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ, δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, καθώς το παιδί ήταν αβάπτιστο και ο ιερέας διάβασε μία ευχή και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να βρεθεί στην κηδεία του, αλλά οι γονείς της 37χρονης και οι λοιποί συγγενείς δεν του το επέτρεψαν και μάλιστα τον υποχρέωσαν να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο. Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να επέμβουν.

Όλοι οι κάτοικοι του χωρίου αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν το ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή τους, ενώ όλοι κάνουν λόγο για μια κοπέλα που είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν επιδεινωθεί.

«Άρχισα να τον κυνηγάω»

Μιλώντας στο MEGA, ο παππούς του βρέφους έδωσε τη δική του εκδοχή τα όσα συνέβησαν στην κηδεία.

«Εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. “Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;’’ Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. “Αλήτες, θα σας…”. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα», είπε.

2 σχόλια:

  1. Αντί να κυνηγήσει τον γαμπρό του να φτύσει τα μούτρα του. Δεν αφήνεις κανένα μωρό σε άτομο με επιλόχεια κατάθλιψη. Φταίνε οι γονείς της γιατί τις μαλακίες περί δαίμονες και βρυκόλακες αποκλείεται να μην τις έχει επαναλάβει. Τους έλεγε κοτσάνες για το μωρό και αυτοί δεν της το πήρανε έστω με τον νόμο, με εισαγγελική παρέμβαση. Είναι συνένοχοι στο έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή και εγώ είχα επιλόχειο κατάθλιψη και νόμιζα πως είχα την έκτη αίσθηση και έβλεπα διάφορα τρελά ξέρω πως οι γονείς της φταίνε. Στις πρώτες κοτσάνες που έλεγα για το μωρό συμβουλεύτηκαν οι δικοί μου ψυχολόγο και το πήρανε με το ζόρι. Μόλις ξεκίνησα θεραπεία με χάπια και συνήλθα, γύρισα στην πραγματικότητα, τότε το πήρα πίσω. Δεν φταίει η μάνα, φταίνε αυτοί που αγνόησαν τα σημάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ