Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκαν οι 294 Δόκιμοι Αστυφύλακες στη Σχολή της Νάουσας


Συγκίνηση για την «αναγέννηση» της Σχολής έπειτα από 10 χρόνια - 170 φωτογραφίες του veriotis.gr

Η τελετή ορκωμοσίας των 294 Δοκίμων Αστυφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2023-2026, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2023 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων (Τ.Δ.Α.) Νάουσας.


Στην τελετή παραβρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Τζήμας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Βασίλης Κοτίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέργιος Μουρτζίλας και Απόστολος Νεστορόπουλος, η ηγεσία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Ημαθίας, εκπρόσωποι της Διοίκησης της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, η αντιδήμαρχος Βέροιας και νεοεκλεγείσα περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Νάουσας, αξιωματικοί του Στρατού κ.α.


Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και μετά την αποχώρηση της πομπής του Ιερού Ευαγγελίου, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Νάουσας Αστυνόμος Α' Βασίλης Κεφτές ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή.


Ο Διοικητής, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επαναλειτουργία της Σχολής της Νάουσας, χαρακτηρίζοντάς της ως ένας «Φοίνικας», που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της.


Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρέλαση των Διμοιριών της Σχολής. Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση για τους επισήμους και τους γονείς και συγγενείς των Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Δείτε φωτογραφίες:











































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ