Μετά τα ευχάριστα νέα και συγκεκριμένα από την εξαίρεση της ΚΕΠΑ από την κατάργηση των ΝΠΔΔ και Κοινωφελών Επιχειρήσεων των δήμων (δείτε εδώ), το Σωματείο Εργαζομένων στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του Δήμου Βέροιας ανακοίνωσε τα εξής:
«Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών 103036/29.11.2023 (ΦΕΚ 6719/30.11.2023 τεύχος Β') σύμφωνα με την οποία εξαιρείται από την αυτοδίκαιη λύση του άρθρου 29 του ν. 5056/2023 η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας) της οποίας η δραστηριότητα από πλευράς εξειδικευμένου αντικειμένου, απόδοσης έργου και ευρύτερης αναγνώρισης, τεκμηριώνεται πλήρως και δικαιολογεί την συνέχιση της λειτουργίας της! Η ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας είναι μία από τις οχτώ Κοινωφελείς Επιχειρήσεις που εξαιρέθηκαν από τις περίπου 200 που υπέβαλαν αίτημα εξαίρεσης.
Η απόφαση αυτή ήρθε ως επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλλαν η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην σύνταξη του φακέλου που υποβλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και εν συνεχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών, με ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία τα οποία αναδεικνύουν την μοναδικότητα της Επιχείρησης, τις δραστηριότητες της, την συνολική απόδοση έργου και την ευρύτερη αναγνώριση της Πανελλαδικά.
Τον κ. Δήμαρχο Βέροιας που με ιδιαίτερο ζήλο πίστεψε στην απόφαση αυτή και την στήριξε με όλες του τις δυνάμεις. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (πλην τριών μελών), που στήριξαν με την ψήφο τους την απόφαση αυτή.
Τους 4 κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους του νομού μας, που μας άκουσαν και από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν υπέρ της απόφασης αυτής και συμμετείχαν στην προσπάθειά μας!
Η ΚΕΠΑ και οι εργαζόμενοι της θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: – Να στηρίζουν τον πολιτισμό!»
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας




Και ο κόσμος στηρίζει την Κεπα
ΑπάντησηΔιαγραφή