Από την Αγία Τριάδα στον Παλαιό Πρόδρομο και από το Νεόκαστρο στη Μελίκη, απλοί πολίτες, φίλοι και ψηφοφόροι του Κώστα Καλαϊτζίδη, συγκεντρώθηκαν για να υποδεχτούν στον τόπο τους τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και εκ νέου υποψήφιο στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, τόσο για το έργο που πρόσφερε στους Ημαθιώτες στην θητεία του, όσο και για την απλότητα και την ανθρωπιά με την οποία αντιμετωπίζει τους πολίτες.
“Είσαι ο αντιπεριφερειάρχης της καρδιάς μας, ο Κώστας μας". Έτσι τον αποκαλούσε ο απλός κόσμος κάθε φορά που, μέσα από διάλογο, παρουσίαζε το έργο που έγινε την προηγούμενη τετραετία.
Αποκορύφωμα όλων, η μεγάλη συγκέντρωση στη Μελίκη, όπου εκατοντάδες πολίτες τον υποδέχτηκαν σε Καφέ της περιοχής.
Ανάμεσά τους, οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος και Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης, η Πρόεδρος Μελίκης Βάσω Καραγκιόζογλου και πολλοί άλλοι φίλοι και οπαδοί.
Εμφανώς συγκινημένος, ο Κώστας Καλαϊτζίδης μίλησε γι όλα όσα έγιναν στην Ημαθία το προηγούμενο διάστημα αλλά και για αυτά που έρχονται στην επόμενη πενταετία.
“Με την αγάπη σας και τη στήριξη σας, θα είμαι και πάλι ο αντιπεριφερειάρχης” είπε κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος με ενθουσιασμό.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραύματα στα πόδια πολίτη της Βέροιας που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα πριν από λίγε ημέρες στο κέντρο της
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 55 ετών, ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη 12
-
Τον αναγνωρίζετε; Το χαμογελαστό παιδάκι της φωτογραφίας ποζάρει μπροστά από έναν σχολικό χάρτη, με μολύβι στο χέρι και βλέμμα γεμάτο σκαντα...
-
Ανησυχία προκάλεσε σε κατοίκους της Αλεξάνδρειας, στην Ημαθία η εμφάνιση λύκων στην είσοδο της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε τα
-
Το κόστος ζωής στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
-
Διαθέτουν φωτοβολταϊκό πάνελ, Wi-Fi, θύρες USB για φόρτιση κινητών, και Bluetooth
-
Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας καθηγητής Λυκείου σε χωριό της Πέλλας. Ο 40χρονος άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά, την ώρα που βγήκε
-
Με φράσεις όπως «κάτι νέο γεννιέται» και με κεντρικό σύνθημα το «συνεχίζουμε μαζί», ο Θεόδωρος Καράογλου ανακοίνωσε και επίσημα την
-
Όταν τα μικρά παιδιά δείχνουν το δρόμο της αγάπης και της ελπίδας - Συγκινημένος ο πατέρας «λύγισε» μπροστά στην
-
Την τελευταία του πνοή άφησε ο αστυνομικός που είχε ενημερωθεί με καθυστέρηση ενός χρόνου από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ότι














