Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (25/9 - 1/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η εβδομάδα μας ξεκινά άκρως τυχερά με πολλά όμορφα μηνύματα, προτάσεις και ειδήσεις που θα σκορπίσουν την αισιοδοξία.

Ο Ερμής κινείται πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει (για 3η φορά από τον Αύγουστο έως τώρα) τρίγωνο με τον Δία που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου! Το τρίγωνο Ερμή – Δία είναι εξαιρετικό για: προτάσεις, συμφωνίες, νέα σχέδια, ροή σε συζητήσεις και θέματα που είχαμε κουβεντιάσει από τις αρχές του μήνα, ενώ θα υπάρξουν και γνωριμίες «κλειδί» που θα προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες!

Ας παραμείνουμε με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε μικρή ή και μεγάλη ευκαιρία που θα δοθεί! Πιο τυχεροί θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις που σε αφορούν. Η πανσέληνος φέρνει αλλαγές σε επαγγελματικά και ερωτικά σχέδια, γι αυτό φρόντισε να προετοιμαστείς για κάθε ενδεχόμενο. Ο εκνευρισμός δεν ενδείκνυται αυτήν την εβδομάδα, ενώ στα πρακτικά σου θέματα θα διατηρηθούν οι ισορροπίες και θα καταφέρεις να κινηθείς πιο αποτελεσματικά. Οικονομικά συνέχισε να είσαι φειδωλός στα έξοδα. Αισθηματικά οι ευκαιρίες υπάρχουν αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας , ενώ αν έχεις σχέση, θα χρειαστεί μια επιβεβαίωση των δεσμεύσεων και από τις δύο πλευρές..

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αντιθέσεις και καβγαδάκια έρχονται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, για το λόγο αυτό προσπάθησε να κατευνάσεις το θυμό και να μην σκέφτεσαι κάποιες καταστάσεις εγωιστικά. Πιο τυχερός στα αισθηματικά θα είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο όπου δέχεσαι την εύνοια της Αφροδίτης από το Λέοντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ώρα για δράση, πρωτοβουλία και για να σταθείς με σθένος στο ύψος των περιστάσεων. Η εβδομάδα θα είναι αρκετά κερδοφόρα από οικονομικής πλευράς αφού τα νέα κρίνονται ευχάριστα, ενώ οι προτάσεις για εργασία, υπόσχονται βελτίωση.

♉ Ταύρος

Γενικά

Νέες προοπτικές διαφαίνονται στον εργασιακό τομέα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε. Η πανσέληνος της εβδομάδας εξυπηρετεί αρκετά τα σχέδια σου αλλά προβάλει και μερικές αιφνίδιες υποχρεώσεις. Πρόσεξε που ποντάρεις και τι , καθώς ναι μεν η τύχη είναι με το μέρος σου , αλλά καραδοκούν και κάποιοι απρόσμενοι παράγοντες. Τα οικονομικά έχουν προοπτική βελτίωσης, κάποιοι όμως του στενού περιβάλλοντος επιμένουν να σε ταλαιπωρούν. Αγνόησε τους ή αντιμετώπισε τους με τον τρόπο που καταλαβαίνουν. Κάποιες μικρές αποδράσεις θα φανούν ωφέλιμες για τη συνέχεια του φθινοπώρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά μηνύματα σου δίνουν επιβεβαίωση αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας, μία ερωτική γνωριμία θα αποτελέσει το όμορφο κάλεσμα του Φθινοπώρου για περάσεις ωραία! Αν είσαι σε σχέση βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει κούραση, παρασκήνιο αλλά και ανταμοιβή. Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κάνεις προοδευτικά βήματα. Στα οικονομικά ανακουφίζεσαι από τις εξελίξεις που δημιουργούνται!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Συμπαθητικές προβλέπονται οι επόμενες μέρες καθώς ολοκληρώνονται κάποιες προσπάθειες που σε ταλαιπώρησαν στη διαδικασία τους φίλε μου Δίδυμε. Η πανσέληνος της 29ης Σεπτεμβρίου δίνει έμφαση σε δημιουργικές δραστηριότητες. Ασχολήσου με πρακτικές υποθέσεις, τακτοποίησε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως και δώσε προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ο Άρης, συνεχίζοντας την πορεία του στον Ζυγό, σου δίνει περιθώρια να κάνεις πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, ή να ανακαλύψεις νέους τομείς δράσης. Συνεργασίες και συνεννοήσεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή εκ μέρους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα κοινωνικής δικτύωσης, επαφών και … ερωτικής ικανοποίησης! Ανεβαίνουν οι μετοχές σου στα αισθηματικά, έχεις κατακτήσεις και φλερτ. Συζητήσεις, νέα και αποφάσεις που θα έρθουν θα τονώσουν την ψυχολογία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που δέχεσαι από άτομα του κοινωνικού σου κύκλου σε βοηθά να προχωρήσεις επιτυχώς σε θέματα επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου η ευρηματικότητά σου θα σε βοηθήσει για μία ακόμα φορά να καλύψεις κενά.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Οι εξελίξεις των επομένων ημερών είναι ενδιαφέρουσες για σένα φίλε μου Καρκίνε. Η πανσέληνος στις 29 του μήνα ανακινεί υποθέσεις τόσο στο στενό περιβάλλον του σπιτιού όσο και στο αντίστοιχο της εργασίας. Να προετοιμαστείς ι να υπερασπιστείς τα κεκτημένα αλλά και να διατηρήσεις τα πλεονεκτήματά σου . Παρά τις πιέσεις των υποχρεώσεων πάντως, μπορεί να κινηθείς για την καλύτερη διαχείριση των χρημάτων. Προφυλάξου από τις βιασύνες και τα ξεσπάσματα του θυμού, τα οποία δεν οδηγούν στο αποτέλεσμα που θες. Είναι καλύτερα να βρεις δικλείδες ασφαλείας για να μπορέσεις να ανανεωθείς και να αποσυμπιεστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με Πανσέληνο και στα αισθηματικά χρειάζεται προσοχή, γιατί δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί και τα πάντα σε εκνευρίζουν. Τα καβγαδάκια δεν λείπουν ανάμεσα σε σένα και τον μόνιμο σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση επωφελήσου από την άνεση που υπάρχει αυτό τον καιρό για δικτύωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κουράζεσαι αρκετά αυτή την εβδομάδα, αλλά θίγεσαι από τις συμπεριφορές κάποιων συνεργατών που είναι κάπως απότομες. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να μην λειτουργήσεις παρορμητικά. Στα οικονομικά η Αφροδίτη από το Λέοντα ευνοεί την τόνωση εισοδήματος.

♌ Λέων

Γενικά

Οι επόμενες μέρες θα παρουσιάσουν μια αυξημένη κινητικότητα ενώ κάποιες συναλλαγές θα φανούν ενδιαφέρουσες ως προς το αποτέλεσμα που θα δώσουν φίλε μου Λέοντα . Η πορεία του Άρη στο Ζυγό φέρνει σωστά επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις κάθε είδους. Από την άλλη, μπορείς να αναβάλεις κάποιες δύσκολες συναντήσεις, ή νομικές εμπλοκές. Η Πανσέληνος της εβδομάδας βοηθά να διατηρήσεις την καλή σου φήμη και να επιμεληθείς τις δημόσιες εμφανίσεις σου. Υπερασπίσου μια αγάπη που σε αφορά αλλά απόφυγε συναναστροφές που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για λίγο ακόμα η Αφροδίτη από το ζώδιο σου ευνοεί ιδιαίτερα τον αισθηματικό τομέα και μπορείς να πάρεις την επιβεβαίωση που πάντα ζητούσες. Είναι η κατάλληλη εποχή για να μαγνητίσεις κοντά σου το άτομο που θέλεις ή για να ανανεώσεις την σχέση σου μέσω εκπλήξεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ερμή - Δία προσφέρει χαρούμενα μηνύματα στα επαγγελματικά και οικονομικά. Νέες ιδέες και προτάσεις θα δώσεις την ελπίδα και την προοπτική για ένα φθινόπωρο με τυχερές εξελίξεις στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ευτυχώς τις επόμενες μέρες μια αίσθηση βελτίωσης θα αγγίξει αρκετούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ μου Παρθένε. Εξακολούθησε όμως να είσαι προσεκτικός και αμυντικός στα αισθηματικά σου , ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην υλοποίηση κάποιου σχεδίου σου, όχι από τον σύντροφο, αλλά από το περιβάλλον σου. Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου, αλλά σε βοηθά να είσαι διπλωμάτης και αποτελεσματικός. Η Πανσέληνος της Παρασκευής φέρνει αλλαγές στη διάθεση αλλά ευνοεί τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Ξεχώρισε και απομακρύνσου από εκείνους που σε μπερδεύουν και σε αποπροσανατολίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να κάνεις νέα βήματα τόνωσης της σχέσης σου και να σιγουρευτείς για τα αισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Μία νέα αισθηματική γνωριμία αρχίζει να προχωρά σε γρήγορους ρυθμούς, άσχετα αν εσύ διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα με αρκετά έξοδα και πολλές ανασφάλειες, εσύ πρέπει να συγκρατηθείς από περιττές αγορές, αλλά θα χρειαστεί να είσαι και προετοιμασμένος για καβγαδάκια που θα προκύψουν για λεφτά. Στα επαγγελματικά, έρχονται επικοινωνίες που δίνουν την ελπίδα για πολύ καλύτερες ημέρες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ο Άρης εξακολουθεί να διατρέχει το ζώδιό σου, γεγονός που σε κάνει άλλοτε ευέξαπτο και άλλοτε ανυπόμονο. Δείξε περισσότερη υπομονή, ενώ απόφυγε τα λάθη μιας παρόρμησης. Η Πανσέληνος της Παρασκευής φωτίζει σημαντικές πτυχές μιας προσωπικής σου υπόθεσης και σου ρίχνει το βάρος μιας χρήσιμης απόφασης. Σου συνιστώ να μείνεις ψύχραιμος, να αποφύγεις αντιδράσεις, αντιδικίες και εκδικητική συμπεριφορά. Ερωτικά έλεγξε την όλη κατάσταση ενώ επικοινωνιακά θα έχεις καλά αποτελέσματα, αν λειτουργήσεις με μέτρο και καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και κατά κάποιο τρόπο αιφνιδιάζεσαι στα αισθηματικά. Το άτομο που σε ενδιαφέρει βιάζεται να προχωρήσουν κάποια πράγματα μεταξύ σας και αυτό σε θυμώνει … Αν είσαι σε σχέση, μην βιάζεσαι να κρίνεις κάποιες καταστάσεις και μην πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά νέα σου δίνουν την ελπίδα για μία ευνοϊκότερη οικονομική πορεία! Ιδανική εβδομάδα για να κλείσεις χρεωστικά υπόλοιπα ή να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους αποπληρωμής.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Υπάρχουν αντιξοότητες και εντάσεις που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες φίλε μου Σκορπιέ . Καθάρισε το παρασκήνιο της ζωής σου από παράσιτα ή παρείσακτους τύπους. Επιμελήσου σπουδές, νομικές διευθετήσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ευνοείσαι σε ταξίδια και σε νέες γνωριμίες και μπορείς να υπερασπιστείς άνετα τα τρέχοντα συμφέροντα σου. Η Πανσέληνος της Παρασκευής επηρεάζει θέματα εργασίας και φέρνει πρόσκαιρες αλλαγές και σκέψεις. Αν γίνει κάποιο ανακάτεμα των παραγόντων και των συνθηκών σε αυτόν τον τομέα, φρόντισε να κάνεις σωστές εκτιμήσεις για να βρεθείς στην καλή πλευρά των εξελίξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια παράπονα θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Ο σύντροφός σου γκρινιάζει γιατί δεν αφιερώνεις τον χρόνο που θα θελε στην σχέση σας, ή διακρίνει μία αλλαγή στην συμπεριφορά σου! Αν δεν έχεις σχέση θυμήσου ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό άγχος σε διακατέχει αυτή την εβδομάδα, κορυφώνονται εξελίξεις στην εργασία που σου προκαλούν ένταση μεγάλη … Κάποιες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά μπορεί να σου φανούν άδικες, θα σε βοηθήσουν όμως σε μία καλύτερη πορεία αργότερα. Στα οικονομικά βρίσκεσαι κερδισμένος.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατό γίνεται πιο ψύχραιμος σε ότι προκύψει αιφνίδια. Η πανσέληνος της Παρασκευής βγάζει στην επιφάνεια νέες πραγματικότητες που είχες αγνοήσει την ύπαρξη τους. Γενικότερα απόφυγε να εκτεθείς κοινωνικά ή να ξεπεράσεις τα όρια της ασφάλειας σου. Εάν δεν είσαι βέβαιος στην αντιμετώπιση όσων συμβαίνουν, μην παίρνεις θέσεις ή αποφάσεις. Φιλίες και καινούργιες προτάσεις παίζουν τώρα σημαντικότερο ρόλο, καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό. Ταξίδια και μετακινήσεις αποδεικνύονται πιο ωφέλιμα τώρα, ιδιαίτερα αν γίνονται προπαρασκευαστικά για κάποιο γεγονός που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή και έρχονται νέες πικάντικες εξελίξεις που σε εξιτάρουν, προσοχή όμως γιατί τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι κάπως επιπόλαια ή ενθουσιώδη. Μην βιάζεσαι για την πορεία μίας νέας σχέσης ή μίας νέας γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευκαιρίες επαγγελματικές μέσα από προτάσεις που θα σου γίνουν, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, άνοιγμα μίας νέας επαγγελματικής πορείας. Στα οικονομικά κινήσου με γνώμονα τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη τρίτων.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σου ζωή θα δώσουν οι επόμενες μέρες φίλε μου Αιγόκερε. Η πανσέληνος της εβδομάδας θα σε υποχρεώσει, ενδεχομένως να αναλάβεις νέες ευθύνες ή αποστολές. Φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένος για ότι επιδιώκεις και μη φοβηθείς να κάνεις κάποιον χρήσιμο ελιγμό αν το κρίνεις αναγκαίο. Γενικότερα, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος αλλά και συνετός ούτε διστακτικός ούτε όμως και υπερβολικός. Διατήρησε επίσης συνέπεια στις υποχρεώσεις σου, καθώς είναι χρήσιμο να είναι ξεκάθαρο το τοπίο γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θέλεις να γίνονται όλα όπως εσύ ορίσεις με αποτέλεσμα στην σχέση σου να κυριαρχεί η ένταση και ο καβγάς. Περιόρισε τον εγωισμό και δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα. Μία νέα γνωριμία ξεκινά κάπως άγαρμπα για σένα που είσαι ελεύθερος, όμως στην πορεία θα έχει μία καλή εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κούραση και ένταση έρχονται στην δουλειά αυτή την εβδομάδα, γιατί οι συνθήκες της καθημερινότητας θα πιέζουν και εσύ είναι φανερό ότι είσαι κάπως κουρασμένος ή και νιώθεις αδικημένος. Στα οικονομικά καταφέρνεις και βάζεις στην άκρη κάποια χρήματα και αυτό σου προσφέρει ασφάλεια.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Παρά τα όσα συμβαίνουν, ένας άνεμος ανανέωσης φυσά αυτή την εβδομάδα στη ζωή σου φίλε μου Υδροχόε. Η πανσέληνος της εβδομάδας σου δίνει καινούργιες ελπίδες, καθώς η τύχη στα αισθηματικά και οι συμπτώσεις στην επικοινωνία ανοίγουν ένα νέο ορίζοντα με περισσότερες αισιόδοξες προοπτικές για τον τομέα των σχέσεων γενικότερα. Ο Άρης στο Ζυγό σε βοηθά να ξεπεράσεις ενδοιασμούς, να γίνεις πιο άμεσος στη συμπεριφορά σου και να οργανώσεις καλύτερα τις δεύτερες ασχολίες και τα χόμπι σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πορεία της Αφροδίτης από το Λέοντα και του Άρη από το Ζυγό φέρνουν την ενεργοποίηση της αισθηματικής σου ζωής και εσύ συμπεραίνεις ότι το τολμών νικά και καταφέρνεις να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ. Το πάθος είναι φλογερό μέσα στις επόμενες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις για οικονομικά και για επενδύσεις θα στεφθούν με επιτυχία και οι συνθήκες σε βρίσκουν τυχερό για μισθώσεις, πωλήσεις, επιδόματα. Στα επαγγελματικά καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις, σημαντικό είναι να μην κάνεις επιλογές βιαστικές ή πάνω στο θυμό σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Οι επόμενες μέρες έχουν ένταση, κατανάλωση ενεργείας και ξόδεμα χρημάτων φίλε μου Ιχθύ . Προσπάθησε να έχεις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση ανατροπής σχεδίων ή προγραμμάτων. Υπερασπίσου τον επαγγελματικό τομέα και παίξε το ρολό του πυροσβέστη στις οικογενειακές εντάσεις. Η Πανσέληνος της Παρασκευής πάντως, έστω και σε περιορισμένη κλίμακα, σε βοηθά να κερδίσεις το χαμένο χρόνο, να βάλεις νερό στο κρασί σου σε μια διαφωνία με αγαπημένο πρόσωπο και να απολαύσεις τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων.Γενικότερα προετοιμάσου για ένα ενδιαφέρον φθινόπωρο διατηρώντας όμως μια τάξη στο προγραμματισμό των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τηλέφωνό σου χτυπά με χαρμόσυνα μηνύματα και στα αισθηματικά νιώθεις ευχάριστα με τις προτάσεις τους και τα σχέδια που γίνονται τώρα! Η ερωτική ζωή ανανεώνεται και νιώθεις πιο ενδυναμωμένος! Οι συμπτώσεις θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία ξαφνική είδηση στα επαγγελματικά θα σου προκαλέσει νεύρα, όμως θα καταφέρεις άμεσα να διαχειριστείς όποιο θέμα προκύψει τώρα και θα βρεις τις ισορροπίες σου. Στα οικονομικά είσαι μόνιμα με το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας υποχρεώσεις και αυτό σε αγχώνει σημαντικά!

Πηγή oroskopos.gr

1 σχόλιο:

  1. Εγώ είμαι ΤΟΞΟΤΗΣ, και κάθε εβδομάδα που διαβάζω τα'' Ζώδια της εβδομάδας'', μου συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα από τις προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ