Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν τα κατάφερε η Βέροια στη Χαλκιδική - Έχασε με 3-0 από τον Αετό Βαρβάρας

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Βέροια, η οποία για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής φιλοξενήθηκε από τον Αετό Βαρβάρας, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τη Βέροια, αφού ο Αετός ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του επίθεση, με ένα μακρινό σουτ του Ευσταθίου στο 2ο λεπτό.


Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς και μετά από ένα “ντόμινο” ευκαιριών, κατάφεραν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, με τον Κωτάκη να πετυχαίνει το 2-0 στο 11′.

Η μόνη ουσιαστική ευκαιρία της Βέροιας σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, ήταν ένα σουτ του Λαφάρα στο 25ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Αντίθετα, ο Αετός Βαρβάρας είχε κι άλλες στιγμές στο ημίχρονο να διευρύνει το προβάδισμά του, ωστόσο ο Καντιμοίρης δεν το επέτρεψε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε πολύ καλύτερα και απείλησε την αντίπαλη εστία με βασικό πρωταγωνιστή τον Λαφάρα, ο οποίος με ένα σουτ και μια κεφαλιά άγγιξε το γκολ.

Η Βέροια συνέχιζε να πιέζει και είχε ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε τις απαντήσεις.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αετός Βαρβάρας βγήκε ξανά στην επίθεση και με τον Νέστορα στο 85ο λεπτό σημείωσε το 3-0, σκορ που δύσκολα θα μπορούσε να γυρίσει η ημαθιώτικη ομάδα.

Η Βέροια προσπάθησε και στη συνέχεια να μειώσει, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματική κι έτσι αναπόφευκτα ήρθε η ήττα με 3-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αετός Βαρβάρας (ΑΛΒΑΝΟΣ): ΤΣΙΟΤΡΑΣ (ΠΕΤΑΛΛΙ 88′), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΑΟΥΛΗΣ, ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΚΩΤΑΚΗΣ Δ., ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΚΩΤΑΚΗΣ Δη. (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γ. 88′), ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΙΜΠΡΑΧΙΜ (ΝΕΣΤΩΡ 61′).

Βέροια (ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ): ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 27′ / ΑΔΑΜΙΔΗΣ 73′), ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 58′), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΤΕΡΖΗΣ 27′), ΝΤΟΓΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΛΑΦΑΡΑΣ, ΤΟΥΦΑΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ (ΝΤΕΛΛΑΣ 46′).

5 σχόλια:

  1. Μετά την λήξη οι ηττημένοι ήπιαν γκαζόζες στο καφενείο του χωριού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκοζοζες πίνουν οι τιτικες σαν εσένα... εμείς ήπιαμε τσιπουρα με τους ντοπιους και τα είπαμε και τους περιμένουμε για ανταπόδοση!!!

      Διαγραφή
  2. Θα πετάξουμε πολύ αετό φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φωτογραφιες που διερευσαν με τον παιχτη να παιζει με το κινητο την ωρα του ματς σας εκθετουν ανεπανορθωτα. Ποιος ειναι ο φωτογραφος? Ουτε επιτειδες να το εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΕΣΚΕΣΕ ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ?.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ