Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε άδειες κερκίδες έπαιξε η Βέροια - Δείτε για ποιο λόγο

Το χθεσινό ματς της Βέροιας κόντρα στην Επανομή έγινε χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της «Βασίλισσας του Βορρά». Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η ομάδα της πόλης μας βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η διεξαγωγή του αγώνα, έγινε χωρίς θεατές, λόγω... Πυρασφάλειας! 

Ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να είχε λυθεί νωρίτερα, αν οι αρμόδιοι έδειχναν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ώστε η ομάδα να μην στερηθεί το φίλαθλο κοινό της. Πραγματικά, πρωτόγνωρες και ερασιτεχνικές πρακτικές που μειώνουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες και τα μέλη της διοίκησης.

4 σχόλια:

  1. Το πρωτο που θα επρεπε να σας ενδιαφερει κυριοι της διοικησης ειναι η αξιοπρεπεια της ομαδας και οχι να κερδιζετε τα ματς. Διοτι με τετοια ασχετοσυνη που εχετε και να κερδιζετε θα μας τα παιρνουν οι αντιπαλοι στα χαρτια για πλακα. Και δσ φτανει αυτο ανακατεψατε και τον δημο για να καλυψετε τα λσθη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καφενειο μην πω τιποτα αλλο και με κοψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο αρχες της βδομαδας γνωριζανε οτι δε θα εχει κοσμο το ματς και κανανε γαργαρα για να πουλησουν διαρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λετε ρε ηρθε κοσμος να δει το ματς και εφαγε πορτα εξαιτιας της ανυπαρξιας της διοικησης και θα περασει αυτο ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ