Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΟΚ και Veria Ladies ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μια συνεργασία που μπορεί να απογειώσει την ομάδα των Veria Ladies βρίσκεται προ των πυλών. Στην χθεσινή (19/9) προπόνηση της ομάδας, το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Βαρδαλής. Όχι μόνο παρακολούθησε το πρόγραμμα, αλλά συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της βεροιώτικης ομάδας, Αγάπιο Αναστασιάδη.

Όπως ανακοίνωθηκε, οι δύο σύλλογο ξεκινάνε μια «δυνατή συνεργασία», που σίγουρα θα έχει τεράστια οφέλη για τη Veria Ladies. Μάλιστα, η αρχή έγινε με την παραχώρηση της Ελένης Μαυρίδου από την «ασπρόμαυρη» ομάδα.

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ είναι η πιο επιτυχημένη της χώρας και δίκαια έχει το παρατσούκλι «ισόβιες πρωταθλήτριες». Στα 22 χρόνια ιστορίας της, μετρά συνολικά 18 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα, εκ των οποίων τα 5 είναι νταμπλ.

Πηγή

6 σχόλια:

  1. Χαρας ευαγγελια για ολα τα παοκια της θυρας4 και οχι μονο. Ο Αγιος Ιβαν μας προστατευει μεγαλη η χαρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνδρομο της Στοκχολμης ονομαζεται αυτο. Να τρεφεις αισθηματα για τον καταστροφεα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στη βεροια!η συνεργασία με τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδος μόνο κέρδος θα έχει γι αυτήν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν δεν ντρέπεσται έχουμε τον πόνο μας και εσείς ασχολείστε με τον μπαογκ

      Διαγραφή
  4. Πια ΠΑΕ Βέροια; ποια ΠΑΕ Πανσερραϊκός;ποιος ΠΑΟΚ β; Το σωστό υποκατάστημα 3,2,1 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ . Άντε να μας ανεβάσουν α Εθνική στις γυναίκες ,να έχουν 6 βαθμούς προκαταβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ